Sportmannen

Mannenzaken.nl > Sportmannen

De sportman is een moderne gladiator. Vroeger vochten de meest atletische figuren op deze planeet in het Colosseum tot hun bittere eind; tegenwoordig doen ze dit veilig in een stadion zónder levensbedreigende omstandigheden. Hoewel, sportmannen als Max Verstappen stellen stiekem nog steeds hun leven in de waagschaal om zo hun fans trots kunnen maken met topprestaties. Zo zorgen ze voor entertainment, maar ook voor oneindige inspiratie, zeker in het online tijdperk.

Je hoeft tegenwoordig niet meer te wachten tot je favoriete sportman op tv komt. Zeker bij atleten als Rico Verhoeven, die hoogstens twee of drie keer per jaar in actie komt, is het voor fans ideaal dat hij via social media dagelijks op de voet te volgen is. Aangezien bijna elke sportman dit tegenwoordig doet, is er dus ook een soort online competitie gaande buiten de wedstrijden om! Een slimme sportman zorgt er dus voor dat hij constant in beeld is - zelfs tijdens trainingskampen en welverdiende zonvakanties. En zodra ze ouder worden, hun lijf hen in de steek begint te laten en geen club ze meer hebben wil, kunnen ze altijd nog analist op tv worden. Op die manier hebben ex-sportmannen als Jan Boskamp, Rafael van der Vaart en René van der Gijp hun carrière met succes verlengd. Bovendien hoeven ze de wijntjes en borrelhapjes in hun huidige functie niet meer laten staan!

Nieuws over sportmannen

Foto: Memphis Depay neemt pasgeboren baby van Frenkie de Jong mee in Ferrari

Memphis Depay laat het zoontje van Frenkie en Mikky meteen zien hoe het moet en neemt hem mee voor een ritje in zijn Ferrari.

Fans herkennen veelzeggend lachje van Max Verstappen: Nederlander verraadt dat hij wéér wereldkampioen wordt

De eerste testdagen zitten er op en de nieuwe wereldkampioen lijkt al bekend te zijn. Het gezicht van Verstappen spreekt boekdelen...

Eerste reacties op afleveringen ‘Drive to Survive’ seizoen 6 wijzen op saaiste serie ooit

De namen van de afleveringen van het nieuwe seizoen van Drive tot Survive zijn bekend, evenals de trailer. Het lijkt erop dat dit het saaiste seizoen ooit zal zijn.

Video: Andy van der Meijde maakt Melisa wild met winnend kraslot

Andy van der Meijde maakt zijn vriendin Melisa helemaal gek met een nep kraslot. De oud-voetballer haalt een flinke stunt uit.

Foto: Kelly Piquet droomt van dampend boottochtje met Max Verstappen

Kelly Piquet weet met haar nieuwste foto weer een hoop los te maken bij haar fans. Het ziet er in ieder geval goed uit voor haar en Max. 

Video: Rico Verhoeven neemt je mee tijdens vreemde trainingssessie

Rico Verhoeven brengt mensen in verwarring met rare apparaten. Niemand heeft door wat hij doet. Is dit hoe Rico traint?

Foto: Fans hebben één flink kritiekpunt op nieuwe auto Max Verstappen

Na de lancering van de nieuwe auto van Verstappen zijn er bakken met kritiek. De fans zijn vooral niet te spreken over dit detail...

‘Humorloze’ Merel Ek wijst met vingertje naar René en Rutger: “Jullie mogen blij zijn dat ik niet ongesteld ben”

Merel Ek wordt tot het uiterste gedreven tijdens Vandaag Inside. Ze staat zelfs op het punt om Rutger en René na hun flauwe uitspraken iets aan te doen...