ZIEN: Sierd de Vos gaat los na goals SergiƱo Dest voor Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ex-Ajacied SergiƱo Dest speelde zijn beste wedstrijd in het shirt van Barcelona. Commentator Sierd de Vos ging uiteraard he-le-maal uit z’n dak!

Barcelona is niet te stoppen de laatste tijd en ook afgelopen weekend werd er met 1-6 gewonnen. Een typische Fifa-uitslag – toevallig was Sierd de Vos de commentator! Voormalig Ajax-speler SergiƱo Dest scoorde er twee, waarna de chauvinistische Ziggo-verslaggever helemaal los ging! Het nieuwe systeem van Barca-trainer Ronald Koeman lijkt erg goed te werken. De half-Nederlandse rechtsback bleef maar opkomen en scoorde uiteindelijk dus zijn eerste en tweede goal voor de Catalanen.

Lees ook:Ā Formule 1 maakt valse start op Netflix met Drive to Survive seizoen 3

Sierd de Vos: ‘Oost, west, waar is Dest?’

Sierd de Vos was, zoals we hem kennen, erg enthousiast na de doelpunten van Dest. De koning van de one-liner had “Oost, west, waar is Dest?” bedacht als binnenkomer. Bij de tweede goal ging het feestje op dezelfde manier verder: “Oost, west, SergiƱo the best!” De rechtsback aasde al langer op de eerste competitiegoal voor Barcelona, maar mocht dus nu pas Ć©cht juichen. Spaanse kranten zijn inmiddels lyrisch over Dest. Zo wordt er geschreven: ‘De nieuwe Dani Alves.’ De media in Spanje loopt duidelijk met ‘m weg! De Spaanse kranten zijn inmiddels ook bijgedraaid wat betreft trainer Koeman. Na eerst om z’n ontslag geroepen te hebben wordt zijn spelopvatting nu geprezen.

Bekijk hieronder de twee goals van Dest’

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- Ć©n achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!