ZIEN: de lekkerste Eredivisie-goals van deze speelronde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wat. Een. Goal! De prestaties van Feyenoord zijn nog niet denderend dit jaar, maar de goals die ze maken mogen stuk voor stuk ingelijst worden. Deze speelronde was het wéér raak!

Goal van de week: Marcos Senesi

De mooiste goals worden dit jaar niet door aanvallers, maar door verdedigers gemaakt. Sterker nog, er is één verdediger die verantwoordelijk is voor de twee mooiste goals tot nu toe dit jaar: Senesi van Feyenoord. Eerder scoorde hij met een schitterende omhaal, deze speelronde is het een afstandsschot. Verwoestend én nauwkeurig tegelijk, zo zie je ze niet vaak!

Lees ook: VIDEO: Het meest bizarre Eredivisie-moment ooit!

Ook mooi: goal David Neres tijdens Ajax-Heracles

Ook David Neres van Ajax probeerde het van afstand. En hoe. Hij is nét niet zo mooi als de goal hierboven, maar mooi genoeg voor een eervolle vermelding!

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.

Gerelateerde berichten