ZIEN: de lekkerste Eredivisie-goals van deze speelronde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat. Een. Goal! De prestaties van Feyenoord zijn nog niet denderend dit jaar, maar de goals die ze maken mogen stuk voor stuk ingelijst worden. Deze speelronde was het wéér raak!

Goal van de week: Marcos Senesi

De mooiste goals worden dit jaar niet door aanvallers, maar door verdedigers gemaakt. Sterker nog, er is één verdediger die verantwoordelijk is voor de twee mooiste goals tot nu toe dit jaar: Senesi van Feyenoord. Eerder scoorde hij met een schitterende omhaal, deze speelronde is het een afstandsschot. Verwoestend én nauwkeurig tegelijk, zo zie je ze niet vaak!

Lees ook: VIDEO: Het meest bizarre Eredivisie-moment ooit!

Ook mooi: goal David Neres tijdens Ajax-Heracles

Ook David Neres van Ajax probeerde het van afstand. En hoe. Hij is nét niet zo mooi als de goal hierboven, maar mooi genoeg voor een eervolle vermelding!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?