Sport Zidane krijgt droombaan

Zidane krijgt droombaan

-

Zidane krijgt droombaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Zinedine Zidane

Oud-voetballer Zinedine Zidane komt ook weer eens een keer in de schijnwerpers. Na een tijdje als een ware spook achter Real-voorzitter Florentino Perez te hebben gewerkt, mag hij zich nu baas van de technische staf noemen. De drievoudig wereldvoetballer volgt de ontslagen Jorge Valdano op. Die was namelijk al vanaf het begin van het seizoen aan het zeiken bij Real Madrid-trainer Jose Mourinho.

Logisch dat je dan eruit gekickt wordt, letterlijk en figuurlijk. Fransman Zidane is blij met zijn baan. Dat mag hij ook wel. Wie had ooit gedacht dat hij zo’n topbaan zou krijgen na zijn foute kopstoot tijdens het WK. Bekijk hier het filmpje om je geheugen op te frissen.


Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening