WK vrouwenvoetbal is begonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lieke Martens WK vrouwenvoetbal

Eén blik op onze ‘Oranje Leeuwinnen’, en je bent meteen liefhebber!

Gisteravond is in Frankrijk het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen begonnen. Dat is, al helemaal vergeleken met vorige edities, een big deal in Nederland. Versierde huizen, spaaracties bij de supermarkt, uitverkochte uitzwaaiwedstrijden: vrouwenvoetbal leeft, en écht niet alleen onder kinderen en vrouwen!

Dinsdag 11 juni spelen ‘we’ onze eerste wedstrijd. Heb je ze nog nooit in actie gezien? Schakel dan om 15.00 in. We verzekeren je dat één blik op onze leuke Leeuwinnen genoeg is om liefhebber te worden!

Net als het team, moet je natuurlijk ook zelf goed voorbereid aan zo’n toernooi beginnen. Maak daarom van tevoren vooral grondig kennis met een aantal van onze sterspelers: Lieke Martens, Daniëlle van de Donk, Jackie Groenen, Sherida Spitse, Kika van Es, Vivianne Miedema en Jill Roord. Wie de wedstrijden via de NOS volgt, zal ook regelmatig een glimp opvangen van Anouk Hoogendijk, die als analist aanschuift.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.