Winterpret met Suzanne Schulting en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. De kou is flink aanwezig. En terwijl sommige mensen warmpjes op de bank zitten met hun warme chocolademelk staan deze sportieve dames alweer buiten.

Topsporters doen er alles aan om in topconditie te blijven. Dus moeten ze blijven trainen, zelfs als de kou toeslaat. Puck Moonen en Suzanne Schulting zijn beide weer volop bezig. En dat delen ze maar al te graag.

Lees ook: Puck Moonen wenst je een Kittige Kerst

Pucks winter banden

Puck zat de feestdagen lekker thuis voor de kerstboom met haar nieuwe kat. Maar nu het nieuwe jaar weer begonnen is, moet de wielrenster weer vol aan de bak. Op haar mountainbike trekt ze erop uit. Zo’n strak fietspakje moet toch koud zijn in de sneeuw? Puck vindt het wel meevallen, tijdens het fietsen blijft ze redelijk warm

Ook als Puck niet naar buiten gaat zit ze niet stil. Zo traint ze regelmatig gewoon vanuit de woonkamer. Haar nieuwe katje helpt haar maar al te graag. Gelukkig maar, dat scheelt weer een set gewichten.

 

Suzanne is back on track

Schaatsster Suzanne Schulting mag eindelijk weer aan de slag. Vorig jaar heeft ze niet veel kunnen doen, aangezien alle WorldCup-evenementen waren afgelast, vanwege het Coronavirus. Inmiddels is Suzanne aangekomen in Polen, voor het Europese kampioenschap dat volgende week begint. Maar voor het zover is, neemt ze nog even de tijd om te genieten van de sneeuw.

Lees ook: Verdrietige Suzanne Schulting deelt heftig nieuws met volgers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.