Sport Wat is jouw mooiste voetbalshirt aller tijden?

Wat is jouw mooiste voetbalshirt aller tijden?

-

Wat is jouw mooiste voetbalshirt aller tijden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Toch nog goed nieuws uit de Eredivisie deze week. Tussen alle onzekerheid en voetbaldroogte door wordt er eindelijk iets georganiseerd door onze nationale voetbalcompetitie: Het Eredivisie Shirt Festival. Moge het mooiste (of lelijkste, maakt jou het uit) voetbalshirt winnen…

Er komt dan wel geen bal of grasmat aan te pas, maar het is als voetbalfan lastig om hier niet enthousiast van te worden. De Eredivisie heeft, bij gebrek aan actie, zelf maar voor wat actie gezorgd. We gaan erachter komen welk voetbalshirt het mooiste is dat we ooit op de Nederlandse velden hebben mogen aanschouwen. Om te voorkomen dat beeldige creaties als hieronder dankzij een paar lolbroeken met een vote-scriptje uiteindelijk winnen, heeft de Eredivisie nog een ‘vakjury’ met o.a. Victoria Koblenko (getrouwd met een voetballer, wast dus vaak voetbalshirts en is dus kenner) achter de hand. Zij bepalen aan de hand van jouw voorselectie welk shirt uiteindelijk wint.

Geen directe democratie dus, maar wel een uitstekend excuus om even door onze felgekleurde vaderlandse shirtjesgeschiedenis heen te bladeren. Er zitten namelijk nogal een aantal missers tussen.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening