Wat is jouw mooiste voetbalshirt aller tijden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toch nog goed nieuws uit de Eredivisie deze week. Tussen alle onzekerheid en voetbaldroogte door wordt er eindelijk iets georganiseerd door onze nationale voetbalcompetitie: Het Eredivisie Shirt Festival. Moge het mooiste (of lelijkste, maakt jou het uit) voetbalshirt winnen…

Er komt dan wel geen bal of grasmat aan te pas, maar het is als voetbalfan lastig om hier niet enthousiast van te worden. De Eredivisie heeft, bij gebrek aan actie, zelf maar voor wat actie gezorgd. We gaan erachter komen welk voetbalshirt het mooiste is dat we ooit op de Nederlandse velden hebben mogen aanschouwen. Om te voorkomen dat beeldige creaties als hieronder dankzij een paar lolbroeken met een vote-scriptje uiteindelijk winnen, heeft de Eredivisie nog een ‘vakjury’ met o.a. Victoria Koblenko (getrouwd met een voetballer, wast dus vaak voetbalshirts en is dus kenner) achter de hand. Zij bepalen aan de hand van jouw voorselectie welk shirt uiteindelijk wint.

Geen directe democratie dus, maar wel een uitstekend excuus om even door onze felgekleurde vaderlandse shirtjesgeschiedenis heen te bladeren. Er zitten namelijk nogal een aantal missers tussen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!