Vier redenen om honkbal te gaan kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
De dames die flashten bij Game 5 van de MLB

In Nederland is het sportlandschap al jarenlang hetzelfde. Voetbal, schaatsen, Formule 1 en tennis zijn bijvoorbeeld ongekend populaire sporten in ons land. We lezen aan de lopende band over nieuws en roddels rondom onze favoriete sporters. Dit in tegenstelling tot andere landen, waaronder de Verenigde Staten. Daar kijken ze liever naar American Football, basketbal en natuurlijk: de Major League Baseball (MLB). En na dit weekend snappen wij waarom.

Opmerkelijke wedstrijd

Afgelopen weekend werd de vijfde wedstrijd gespeeld in de Major League World Series. Dit is een serie wedstrijden die uiteindelijk bepaalt wie de kampioen wordt van het honkbal-seizoen. Een soort van Johan Cruijf Schaal, maar dan 7 keer achter elkaar. En de winnaar wint dan het seizoen, ongeveer. Enfin, het heeft een reden dat de MLB niet heel populair is in Nederland, veel te ingewikkeld allemaal. Maar goed, Game 5 – tussen de Houston Astros en de Washington Nationals – was dus een erg opmerkelijke. En niet zomaar. Laten we met het minst opmerkelijke beginnen. Niemand minder dan de Donald Trump, de president van de VS, was aanwezig. En niet tot genoegen van het publiek, die hem begroette met boe-geroep en de zin ‘Lock him up’ scandeerde.

Hooligans gone right

Toch is het niet het grootste nieuws dat Trump uitgejoeld werd door een heel stadium. Nee, het gaat deze dagen na de ontmoeting vooral over twee dames die zich in het publiek bevonden. Deze twee dames, die later geïdentificeerd werden als Lauren Summer en Julia Rose, hadden namelijk een erg creatieve manier gevonden om de pitcher van Houston Astros af te leiden: ze trokken hun topjes omhoog. Met uitzicht op twee keer second base, raakte de pitcher zijn concentratie kwijt en moest hij een stapje van zijn heuvel doen.

Nieuwe trend

Wat ons betreft is met deze ludieke actie van de twee beeldschone dames een nieuwe trend geboren. Voortaan dient er bij elk sportevenement een tribune vrijgemaakt te worden voor vrouwelijk schoon. Hoe mooi zou het zijn wanneer AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners weer eens een penalty mag nemen en het hele vak achter het doel spontaan gaat flashen. Eens kijken of hij zijn perfecte reeks dan vol weet te houden. Of hoe prachtig zou het zijn voor Max Verstappen en consorten om bij de hairpin van het circuit van Austin begroet te worden door tribunes vol topless dames. Eens kijken welke coureurs dan allemaal braaf op de baan kunnen blijven.

Stadionverbod

De twee dames gaan we in ieder geval niet meer terugzien bij een MLB-wedstrijd. Ze zijn namelijk voor ‘onbepaalde tijd’ verbannen. Met andere woorden: die willen ze niet meer terug zien bij de wedstrijden. Jammer, maar helaas. Wellicht kan Feyenoord ze inhuren om hun tegenstanders af te leiden. En zo niet, dan hebben we gelukkig de foto’s – en de beelden – nog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?