Video: de verborgen talenten van EK-spelers Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Voetballen kunnen ze, maar de spelers van Oranje krijgen tijdens het EK voldoende ruimte om ook hun andere talenten te laten zien…

Dat de selectie van Oranje zich optimaal kan voorbereiden op groepswedstrijden tijdens het EK is nog zwak uitgedrukt. Omdat de eerste drie wedstrijden in Amsterdam gespeeld worden, mogen de spelers zich in het veilige en vertrouwde Zeist klaarmaken voor de strijd. Ze trainen hard, maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor andere activiteiten. OnsOranje zit er met Youtubeserie ‘Follow the Wave’ dicht bovenop, en neemt ons elke dag mee in het spelershotel. Eerder zagen we Nathan Aké en Stefan de Vrij al schitteren achter de piano, maar nu worden ook de verborgen talenten van andere spelers onthuld…

Lees ook: Foto Hélène Hendriks zet Johan Derksen aan tot ‘heel ordinaire’ daad

Matchwinner Dumfries verliest van Malen

Waar bondscoach Frank de Boer voor moet waken tijdens zo’n wekenlange opsluiting in een afgelegen hotel? Verveling! Daarom heeft de staf ervoor gezorgd dat de spelers actief en happy blijven tussen de trainingen door. Omdat elke speler z’n eigen soort vermaak nodig heeft, is er een hoop te doen. Zo zien we in de nieuwste ‘Follow the Wave’-video dat er een felgekleurde airhockeytafel in de recreatieruimte van het hotel staat. Lang niet alle spelers hebben ‘m al ontdekt, maar je kunt zien dat Donyell Malen er al flink wat uurtjes in heeft zitten. Matchwinner Dumfries gaat er keihard met 6-0 af tegen zijn clubgenoot.

Airhockey, mountainbiken, darten en puzzelen

Terwijl Wijnaldum zijn wheelies op de mountainbike oefent, zit ‘ouwe vent’ Davy Klassen met een bak koffie aan de kruiswoordpuzzel. Nathan Aké moet het vooral van de kantinesport hebben: hij is niet weg te slaan bij de pingpongtafel en speelt tussendoor ook een potje darts tegen Veltman.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.