Trainer PSV lokt Ajax uit: ‘kunnen zelfs met spits van 25 miljoen niet winnen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vier clubs vechten om de koppositie, we worden verwend met een doordeweekse speelronde én de trainers van PSV en Ajax vliegen elkaar in de haren. De Eredivisie begint eindelijk ergens op te lijken!

Het heeft even geduurd, maar de Eredivisie lijkt nu écht ‘los!’ We hebben de eerste échte topper achter de rug, en duiken direct in een aantrekkelijke midweekse speelronde. Achter de schermen wordt er intussen flink met modder gegooid!

Lees ook: Feyenoord en Vitesse ook dicht bij kampioenschap

Trainers PSV en Ajax gooien olie op het vuur

Het was een spannende topper tussen Ajax en PSV. De wedstrijd, die in 2-2 eindigde, leverde genoeg voer voor discussie. Zelfs nú wordt er door Erik ten Hag en Roger Schmidt, de trainers van Ajax en PSV, nog verbaal geknokt. Olie op het vuur, dáár hebben we dit vooralsnog ‘saaie’ seizoen op zitten wachten! Terwijl Ten Hag vond dat PSV, ondanks een slechte eerste helft van zijn ploeg, ‘zijn ploeg niet kon bijbenen.’ Een uitspraak waar Schmidt natuurlijk over valt. Meteen deelde hij een pijnlijk prikje aan Ajax uit: “Ze kochten een spits van 25 miljoen maar konden ons in een thuiswedstrijd niet eens verslaan.” Dat was weer tegen het zere been van veel Ajax-supporters. Wie komt met de volgende plaagstoot? Eén ding is zeker: de Eredivisie is eindelijk weer leuk!

roger schmidt psv ajax ten hag fittie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Holland wenst Oranje geluk op EK op haar eigen manier met ludieke video

In de Johan Cruijff Arena wordt het eerste EK groepsduel van Oranje tegen Oekraïne gespeeld. Heel Nederland staat achter Oranje, al helemaal Kim Holland. 

Oranjezomer presentatrice Hélène Hendriks is niet lesbisch

Hélène Hendriks is een van de meest graag geziene gezichten bij Veronica Inside en De Oranjezomer, maar heel veel over haar privéleven is niet bekend. Maar nu is er eindelijk antwoord op die ene belangrijke vraag: Hélène Hendriks valt niet op vrouwen!

Vriendin Thomas Lam reageert in Oranjezomer op gebeurtenis EK met Christian Eriksen

Het EK is weer van start, maar niet alles gaat even goed. Sterker nog, het afgelopen duel tussen Denemarken en Finland ging heel fout. De vriendin van Thomas Lam, Pommeline Mijnster, was erbij om verslag te doen.