Sport Trainer PSV lokt Ajax uit: 'kunnen zelfs met spits...

Trainer PSV lokt Ajax uit: ‘kunnen zelfs met spits van 25 miljoen niet winnen’

-

Trainer PSV lokt Ajax uit: ‘kunnen zelfs met spits van 25 miljoen niet winnen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vier clubs vechten om de koppositie, we worden verwend met een doordeweekse speelronde én de trainers van PSV en Ajax vliegen elkaar in de haren. De Eredivisie begint eindelijk ergens op te lijken!

Het heeft even geduurd, maar de Eredivisie lijkt nu écht ‘los!’ We hebben de eerste échte topper achter de rug, en duiken direct in een aantrekkelijke midweekse speelronde. Achter de schermen wordt er intussen flink met modder gegooid!

Lees ook: Feyenoord en Vitesse ook dicht bij kampioenschap

Trainers PSV en Ajax gooien olie op het vuur

Het was een spannende topper tussen Ajax en PSV. De wedstrijd, die in 2-2 eindigde, leverde genoeg voer voor discussie. Zelfs nú wordt er door Erik ten Hag en Roger Schmidt, de trainers van Ajax en PSV, nog verbaal geknokt. Olie op het vuur, dáár hebben we dit vooralsnog ‘saaie’ seizoen op zitten wachten! Terwijl Ten Hag vond dat PSV, ondanks een slechte eerste helft van zijn ploeg, ‘zijn ploeg niet kon bijbenen.’ Een uitspraak waar Schmidt natuurlijk over valt. Meteen deelde hij een pijnlijk prikje aan Ajax uit: “Ze kochten een spits van 25 miljoen maar konden ons in een thuiswedstrijd niet eens verslaan.” Dat was weer tegen het zere been van veel Ajax-supporters. Wie komt met de volgende plaagstoot? Eén ding is zeker: de Eredivisie is eindelijk weer leuk!

roger schmidt psv ajax ten hag fittie

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Dionne Stax
Victoria Koblenko
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening