Trainer PSV lokt Ajax uit: ‘kunnen zelfs met spits van 25 miljoen niet winnen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vier clubs vechten om de koppositie, we worden verwend met een doordeweekse speelronde én de trainers van PSV en Ajax vliegen elkaar in de haren. De Eredivisie begint eindelijk ergens op te lijken!

Het heeft even geduurd, maar de Eredivisie lijkt nu écht ‘los!’ We hebben de eerste échte topper achter de rug, en duiken direct in een aantrekkelijke midweekse speelronde. Achter de schermen wordt er intussen flink met modder gegooid!

Lees ook: Feyenoord en Vitesse ook dicht bij kampioenschap

Trainers PSV en Ajax gooien olie op het vuur

Het was een spannende topper tussen Ajax en PSV. De wedstrijd, die in 2-2 eindigde, leverde genoeg voer voor discussie. Zelfs nú wordt er door Erik ten Hag en Roger Schmidt, de trainers van Ajax en PSV, nog verbaal geknokt. Olie op het vuur, dáár hebben we dit vooralsnog ‘saaie’ seizoen op zitten wachten! Terwijl Ten Hag vond dat PSV, ondanks een slechte eerste helft van zijn ploeg, ‘zijn ploeg niet kon bijbenen.’ Een uitspraak waar Schmidt natuurlijk over valt. Meteen deelde hij een pijnlijk prikje aan Ajax uit: “Ze kochten een spits van 25 miljoen maar konden ons in een thuiswedstrijd niet eens verslaan.” Dat was weer tegen het zere been van veel Ajax-supporters. Wie komt met de volgende plaagstoot? Eén ding is zeker: de Eredivisie is eindelijk weer leuk!

roger schmidt psv ajax ten hag fittie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.