Suzanne Schulting maakt indruk met Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is alweer eventjes stil rondom schaatskampioen Suzanne Schulting. Maar de atlete van topniveau traint momenteel in Italië. En die foto’s maken indruk. 

De laatste tijd gaat ze een beetje onder de radar door, maar Suzanne Schulting is nog steeds enorm hard aan het trainen om aan de top van het Nederlandse schaatslandschap te kunnen blijven. En dat doet ze momenteel in Italië. Daar zet ze alles op alles om in topconditie te blijven. Van haar trainingsproces heeft Suzanne natuurlijk ook een aantal leuke foto’s gemaakt, die ze met haar Instagram volgers deelde. En die foto’s maken flink indruk. Suzanne imponeert enorm met haar stoere trainingskiekjes.

Lees ook: Suzanne Schulting werkt zich in het zweet op instagram video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S U Z A N N E (@suzanneschulting)

Voorbereiden op haar trainingskamp

Suzanne is dus voor een bepaalde tijd niet in het land te vinden. De brunette heeft het koude kikkerlandje verruild voor het warme Italië om daar een trainingskamp te houden. Geen verkeerd idee. Ze heeft daar weinig afleiding, een inspirerende omgeving, mooie bergpaden die zich uitstekend lenen voor fietsen en hardlopen. In zo’n omgeving kan het niet anders of Suzanne Schulting is straks weer in absolute topvorm. Maar voordat het zover was, moest Suzanne eerst nog in Italië komen. Keurig op tijd meldde ze zich op het vliegveld, wat betekende dat ze even moest wachten. Maar dat is niet erg, want dat gaf de schaatsster genoeg tijd voor een lekkere ijskoffie en een leuke selfie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S U Z A N N E (@suzanneschulting)

Op de Italiaanse wegen

Eenmaal in Italië liet Suzanne er geen gras over groeien en ging meteen aan de slag met haar trainingen. Ze had haar oude vertrouwde racefiets mee en was klaar om in het zadel te kruipen. Al het begin is lastig, zo ook voor Suzanne, die het de eerste dag toch iets lastiger bleek te hebben met haar schema. Maar zoals een echte topsporter dat doet, klom ze daarna weer in het zadel om tussen door het Italiaanse landschap te crossen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S U Z A N N E (@suzanneschulting)

Suzanne naar de top van de Stelvio

Vandaag deed Suzanne daar nog even een schepje bovenop. Niet alleen deed de topsporter een fietstochtje tussen de Italiaanse bergen, maar ze klom helemaal naar de top. Met haar fietsje haalde ze de top van de Italiaanse Stelvio. En bovenop de berg maakte ze even een overwinnaarsfoto. Met de bergpieken op de achtergrond tussen de wolken maakte Suzanne een coole indruk. Misschien als dat hele schaatsen uiteindelijk niks meer wordt, kan ze altijd nog de overstap maken naar wielrennen. Ze heeft inmiddels ruime ervaring met fietsen over dit soort wegen. Kijk niet gek op als je Suzanne volgend jaar ziet aansluiten bij de Tour de France. Al vindt ze schaatsen waarschijnlijk veel leuker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S U Z A N N E (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.