Stéphanie Frappart doet als eerste vrouw mee in Champions League-wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Opvallende primeur in de Champions League: Matthijs de Ligt gaat deze vrouw op het veld tegenkomen tijdens zijn wedstrijd!

Hoe je het nou wendt of keert: voetbal is van oorsprong een echte mannensport. Het is jammer dat voetballende vrouwen van zo ver moesten komen. Een andere groep vrouwen die het nóg moeilijker heeft is het scheidsrechterskorps. Voetballers nemen een vrouw met een fluit vaak helaas nog niet zo serieus als een mannelijke leidsman. Toch is het één zo’n vrouw gelukt om door te dringen tot het hoogste podium: de Champions League. Stéphanie Frappart (36) is de eerste vrouw die op het veld staat tijdens een wedstrijd in het miljardenbal.

Lees ook: ZIEN: Vivianne Miedema in Halloween-kostuum!

Stéphanie Frappart vs Matthijs de Ligt

Als Juventus-speler Matthijs de Ligt slim is, gedraagt hij zich tijdens Juventus-Dynamo Kiev. Stéphanie Frappart ziet alles! De Nederlander krijgt als verdediger sowieso te maken met de vrouwelijke Franse scheidsrechter. Dan is het oppassen geblazen: Frappart kan verschrikkelijk streng kijken!

Stéphanie Frappart is oude bekende van Oranje

Als hij de Oranje Leeuwinnen op het WK van vorig jaar zomer gevolgd heeft, kan hij zich vast nog herinneren dat deze dame de finale tussen Amerika en Nederland floot. Hoe dat afliep weten we allemaal…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!