Serena Williams heeft nieuwe hobby

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Serena Williams pottenbakken

Tenniskampioen gooit billen in de strijd tijdens pottenbakken…

Sinds ze een kind heeft gekregen begint het leven van Serena Williams steeds ‘normalere’ vormen aan te nemen. Ze heeft nu zelfs tijd voor échte ‘huisvrouwen’-activiteiten, bijvoorbeeld pottenbakken! Hoewel, ze geeft er samen met haar vriendinnen wel een eigen draai aan. Letterlijk zelfs!

De tenniskampioen zwierde en zwaaide met haar afgetrainde achterwerk, dat nauwelijks bedekt werd door hotpants, terwijl ze met de glibberige klei bezig was. Talent voor pottenbakken zien we niet echt, talent voor twerken heeft ze absoluut!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!