Scheidsrechter Bas Nijhuis vraagt vriendin ten huwelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is ondanks het tegenvallende EK voetbal, toch nog leuk nieuws uit de Nederlandse voetbalwereld. Scheidsrechter Bas Nijhuis gaat trouwen!

Ondanks de teleurstellende resultaten van het huidige Eurokampioenschap Voetbal, is er gelukkig ook nog leuk voetbalnieuws. Zo heeft scheidsrechter Bas Nijhuis op de radio zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. En gelukkig gaf ze hem daar geen rode kaart voor. Vriendin Chantal zei volmondig ‘Ja’, waardoor Bas Nijhuis dus binnenkort in het huwelijksbootje mag stappen.

Lees ook: Scheidsrechter Bas Nijhuis onthult geheime kandidaat Expeditie Robinson

Een live aanzoek bij Radio Veronica

Het gebeurde allemaal in de live uitzending van het Radio Veronica. Vorige week werd nog bekend dat de vriendin van Bas heel graag wilde trouwen. De scheidsrechter heeft blijkbaar goed geluisterd, want deze week was het dan echt zo ver. De scheidsrechter ging netjes door de knie. Er was nog heel even spraken of het geen schwalbe was, maar al gauw bleek het om een echt aanzoek te gaan. En dat allemaal tijdens de live uitzending. Het hele team van Radio Veronica kon meegenieten vanuit de studio.

Naar de studio gelokt

Bas had zijn vriendin al met een helikopter naar de radiostudio weten te lokken, die in de tuin van Slot Zeist stond. Dat is natuurlijk geen verkeerde locatie voor een aanzoek, moet Bas gedacht hebben. Toen de helikopter landde en zijn vriendin een beetje beduusd uitstapte, ging de scheidsrechter meteen op zijn knie: “Ik ben stapelgek op je en daarom wil ik je ook vragen, wil je met me trouwen?” En zonder twijfel zei Chantal meteen ‘Ja.’ Je kan het hele aanzoek terugzien op onderstaande video.

Wilfred Genee is de aanstichter van alles

Eerder deze week had Wilfred Genee al contact gehad met de vriendin van Bas via Whatsapp om het over een aanzoek te hebben. “Ze wil graag” grapte hij nog, “Maar het moet wel van harte zijn. Het moet vanuit je hart komen.” De tandwielen in het hoofd van Bas begonnen meteen te draaien. In een week tijd bedacht hij een slim plannetje om zijn vriendin ten huwelijk te kunnen vragen. Hij had daar wel wat hulp van Radio Veronica bij nodig natuurlijk, maar die waren maar al te graag bereid om te helpen. Het huwelijksaanzoek was voor Chantal, ondanks alle vragen de week ervoor, een grote verassing. Vanuit de studio keken presentator Wilfred Genee, sidekick Niels van Baarlen en nieuwslezers Florentien van der Meulen live naar het huwelijksaanzoek. Wilfred moet toen eventjes heel trots op zichzelf geweest zijn.
Tegen beter weten in

Eigenlijk houdt de vriendin van Bas helemaal niet van dit soort verassingen. Dat beaamde de scheidsrechter ook tijdens zijn aanzoek: “Ik weet: je houdt hier helemaal niet van. Je vindt het echt verschrikkelijk. Maar anders kreeg ik je nooit mee hiernaartoe.” Gelukkig zette Chantal hem hiervoor niet buitenspel. Sterker nog, het tegenovergestelde gebeurde. Bas wist vol overtuiging te scoren. Dat maakt 2021, zelfs met een slecht EK, een prachtig jaar voor scheidsrechter Bas Nijhuis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!