Oranje Leeuwinnen beginnen weer: op wie moet je letten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vorige week mochten de mannelijke voetballers van Oranje weer in actie komen. Deze week is het de beurt aan ons favoriete nationale team: de Oranje Leeuwinnen! Kwalificatie voor het EK staat op het spel. Op welke (nieuwe) gezichten moet je gaan letten?

De Oranje mannen hadden al een jaar niet meer gespeeld, maar ook de Oranje Leeuwinnen staan al lang droog: hun laatste wedstrijd, de verloren finale van het Tournoi de France, vond plaats in maart. Gelukkig mogen Jackie Groenen, Lieke Martens en Vivianne Miedema weer beginnen. Hun EK-kwalificatiereeks wordt deze week voortgezet tegen Rusland. Bondscoach Sarina Wiegman vertrekt, een aantal oudgedienden zitten niet bij de selectie: er waait een frisse wind door de selectie! Welke (nieuwe) gezichten ga je zien?

Lees ook: Lieke Martens laat haar slaapkamer zien

Jill Roord

Oké, echt nieuw is ze niet, maar Jill Roord heeft de afgelopen weken keihard bewezen dat ze in de basis hoort bij de Oranje Leeuwinnen. Voorheen was ze vaak bankzitter en invaller, maar nu ze bij haar club Arsenal aan de lopende band scoort is de jonge blondine wat ons betreft klaar voor een plek bij de eerste elf!

Daphne van Domselaar

Aangezien Sari van Veenendaal een tijd clubloos was lijkt er plek voor een nieuwe ‘nummer 1’ onder de lat bij de Oranje Leeuwinnen. Van Veenendaal zit nog steeds bij de selectie, maar jonge keepsters bonken op de deur. Zo ook Daphne van Domselaar. Gaat ze haar kans pakken?

Inessa Kaagman

Middenvelder Inessa Kaagman speelt haar wedstrijden in Engeland, bij Oranje-bolwerk Brighton. Nu er bij Oranje plek lijkt vrij te komen voor nieuwe speelsters, maakt deze ex-Ajacied zeker kans op meer speelminuten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.