Sport Olympiers blijven in vorm dankzij pikant bijbaantje

Olympiers blijven in vorm dankzij pikant bijbaantje

-

Olympiers blijven in vorm dankzij pikant bijbaantje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Saai hè, dat thuiszitten? Kom je al om in zelfmedelijden? Denk dan aan de beroepsgroepen die écht helemaal aan de grond zitten. De meesten van ons kunnen thuiswerken, of vinden het juist wel lekker – zo’n tijdelijke break. Topsporters worden veel harder geraakt. Ze kunnen hun conditie wel solo op peil houden, maar waarvoor? Er valt de komende tijd toch nergens prijzengeld te verdienen. Dan maar de gewone baantjesmarkt op. Gelukkig zijn er nog bedrijven die aan deze werkloze Olympiërs denken. Lingeriemerk Agent Provocateur zette ze aan het werk…

Stel, je bent ontzettend goed in rondjes slingeren aan een rekstok, verslindt horden als beroep of kan als één van de snelste ter wereld een klimmuur opklauteren. Met een drukke sportkalender kun je dat talent overal kwijt, en komen er nog mensen kijken ook.

Nu dankzij het coronavirus vrijwel alle sportevenementen afgelast zijn, veranderen dit soort atleten in kluizenaars met een ernstige vorm van opgekropte prestatiedrang. Geef deze arme lui wat te doen! Lingeriemerk Agent Provocateur hoorde hun noodkreet, en gaf een handjevol vrouwelijke topsporters alvast een tijdelijk baantje.

Lees ook: Deze EK-sterren zien we volgend jaar pas

Comfortabele werkkleding

De meeste topatleten dragen al niet heel veel tijdens hun oefeningen, maar Agent Provocateur dacht dat het met nóg minder ook best kon. Ze kregen gelijk. Rotsklimmer Sasha DiGiulian, sprinter Queen Harrison Claye en polsstokhoogspringer Alysha Newman zijn ook in pikante lingerie niet te stuiten. Alleen de tegenstanders ontbreken. Mocht het Internationale Olympische Comité beslissen de Olympische Spelen van deze zomer uit te stellen of zelfs helemaal te schrappen, dan hebben deze dames altijd nog een sportief getinte modellencarrière om op terug te vallen.

Noodpotje

Nu de overheid noodpotjes instelt voor bedrijven en zzp’ers die hun waren of diensten in coronatijd niet kwijt kunnen, hopen we dat ze de mensen die niet alleen financieel, maar vooral mentaal helemaal kapot gaan aan thuiszitten niet vergeten. Agent Provocateur kan namelijk niet alle werkloze atleten onderdak bieden.

Dat zou in veel gevallen ook heel gek zijn: weinig mensen willen Tom Dumoulin of het voltallige mannenhockeyteam zien zweten in een doorzichtig behaatje. Misschien heeft Zeeman ergens nog een doos witte herenslips en een hometrainer staan?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening