NEE: Nooit meer Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks samen op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het doek is gevallen voor dit superduo! Hélène en Anouk namen deze week afscheid van de kijker én van elkaar…

Aan al het moois komt een eind. In dit geval veel te vroeg! Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk verzorgden het afgelopen jaar samen op Veronica de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Ze deden de voorbeschouwing, analyse én maakten er gewoon altijd een feestje van!

Lees ook: Zorgt Beau, de dochter van Frank de Boer voor problemen bij Oranje?

Oranje Leeuwinnen naar NOS, zonder Hélène Hendriks

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk zijn dankzij hun innige samenwerking bij het vrouwenvoetbal op Veronica hele dikke vriendinnen geworden. Toch kunnen ze weinig doen tegen deze ‘breuk’: de uitzendrechten van de Oranje Leeuwinnen gaan vanaf volgend jaar naar de NOS. Aangezien Hélène onder contract staat bij Veronica is er dus geen mogelijkheid dat ze met de Oranje vrouwen meeverhuist naar de publieke omroep…

Rivkah op het Veld doet vrouwenvoetbal bij NOS

Je hoeft je geen zorgen te maken dat de Oranje Leeuwinnen bij de NOS in verkeerde handen vallen. Bij de publieke omroep gaat vrouwenvoetbal-liefhebster Rivkah op het Veld, die een relatie heeft met voormalig Eredivisie-speelster Eli Sarasola, namelijk aan de slag als ‘nieuwe Hélène’. Samen met Anouk Hoogendijk? Ook een heel mooi duo!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?