Vrouwen Nederlandse Vrouwen Nadine Visser zonder wedstrijden is fitgirl met talent

Nadine Visser zonder wedstrijden is fitgirl met talent

-

Nadine Visser zonder wedstrijden is fitgirl met talent

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Hoera! Riepen alle Nederlandse topsporters die toegang hebben tot sportpark Papendal bij Arnhem. Het complex, waar veel Olympische atleten hun trainingen afwerken, is sinds vorige week weer open. Onze beste hordeloopster Nadine Visser mocht samen met Dafne Schippers de baan op. Laat die hoogwaardige trainingen beginnen! Maar: nu de sportkalender dankzij het coronavirus nog steeds leeg is, weten deze sportbabes nog niet precies waar ze eigenlijk voor aan het trainen zijn…

We willen geen afbreuk doen aan het talent van Nadine Visser. Maar zijn dit soort vrouwen in coronatijd, zonder wedstrijden op de kalender, niet gewoon ‘ordinaire’ fitgirls? Normaal worden ze door sponsoren en de Nederlandse overheid betaald om hun sport op hoog niveau te kunnen beoefenen, met als doel om uiteindelijk in ‘ons’ oranje shirtje internationale successen te behalen. Op dit moment kunnen ze hun sport-ei alleen kwijt op het internet, waar wij natuurlijk graag hun fitte filmpjes bekijken!

Lees ook: Deze sportvrouwen mogen weer aan het werk

Nadine Visser is nu fitgirl

Als je al die toernooien, Olympische dromen, eremetaal en wedstrijdspanning wegneemt blijft er eigenlijk alleen een mooie vrouw met een Instagramkanaal vol gesponsorde kleding en workoutvideo’s over. Corona heeft dit soort sportbabes niet werkloos gemaakt, maar ze zijn wél een ander vakgebied ingeduwd door het virus: Nadine Visser is nu fitgirl!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nadine visser (@nadine_visser) op

Instagram model met talent

Oké, om sporters als Nadine Visser in dezelfde hoek te zetten als het gemiddelde Instagram-meisje is flauw. Er zit namelijk wel degelijk verschil tussen de twee. Een ‘follow’ uitdelen aan Visser voelt minder ‘vies’: deze vrouw heeft een écht talent. Nadines kan razendsnel over witte hekjes springen. En daar kijken we graag naar. Het liefst op tv, maar ook online.


Links: zo trainde Nadine Visser vóór heropening Papendal. Rechts: Nadine afgelopen week.
Beeld: NOS

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nadine visser (@nadine_visser) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden
Maaike Timmerman
Nikki Herr

Laatste nieuws

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Geef je mening