Mikky Kiemeney geniet van overwinning Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar liet Mikky Kiemeney via Instagram blijken hoe trots ze is op haar voetballende vriend Frenkie de Jong. Vooral zijn interview maakte indruk op de blondine…

Na een moeizame eerste helft won het Nederlands Elftal uiteindelijk met 7-0. Frenkie de Jong stond natuurlijk in de basis en speelde opnieuw een erg goeie wedstrijd. Na de wedstrijd deelde zijn vriendin Mikkie Kiemeney via een Instagram Story hoe blij en trots ze is. Pass-percentages, gemaakte meters en balbezit boeien haar niet zo veel, maar hoe haar vriend tijdens interviews voor de dag komt – dáár blijft Mikky voor kijken!

Lees ook: ZIEN: Nederlands elftal maakt wéér statement in nieuwe videoclip Snelle

Tussenstand WK-kwalificatie

Met deze overwinning stijgen we naar de tweede plek in de WK-kwalificatiepoule. Het ging de eerste helft nog een beetje stroef, maar toen Nederland de ban eenmaal gebroken had rekende het snel af met Gibraltar. Na de 1-0 van Steven Berghuis ging het vooral in de tweede helft erg snel: binnen de kortste keren stond het 5-0 en was de hoop van Gibraltar al lang vervlogen. Oranje maakte er vervolgens via Memphis Depay en Donny van de Beek nog 7-0 van. We hadden de doelpunten hard nodig na het verlies tegen Turkije en de zuinige overwinning tegen Letland. Gaan we het WK dan toch halen? Oranje kan alle support, zeker ook die van Mikky Kiemeney, goed gebruiken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!