Meisje kan niet keepen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Voetbal meisje

Mannen kijken niet naar vrouwenvoetbal voor de kwaliteit. Dat is hetzelfde als naar het Journaal kijken voor de tendentieuze berichtgeving. Gebeurt niet. Mannen kijken vrouwenvoetbal om twee redenen. Eén: schoon vrouwelijk vlees. Hier niet echt van toepassing. Twee: leedvermaak. Wel van toepassing.

Arna Kristindottir, keeper van de IJslandse vrouwenploeg onder de 17, kan namelijk beter een andere hobby gaan zoeken. Keepen lijkt niet echt aan haar besteed. In de wedstrijd tegen haar Spaanse leeftijdsgenootjes blundert ze er stevig op los. Zo erg dat het meelijwekkend wordt.

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten