Sport Meisje kan niet keepen

Meisje kan niet keepen

-

Meisje kan niet keepen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Voetbal meisje

Mannen kijken niet naar vrouwenvoetbal voor de kwaliteit. Dat is hetzelfde als naar het Journaal kijken voor de tendentieuze berichtgeving. Gebeurt niet. Mannen kijken vrouwenvoetbal om twee redenen. Eén: schoon vrouwelijk vlees. Hier niet echt van toepassing. Twee: leedvermaak. Wel van toepassing.

Arna Kristindottir, keeper van de IJslandse vrouwenploeg onder de 17, kan namelijk beter een andere hobby gaan zoeken. Keepen lijkt niet echt aan haar besteed. In de wedstrijd tegen haar Spaanse leeftijdsgenootjes blundert ze er stevig op los. Zo erg dat het meelijwekkend wordt.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening