Maria Sharapova’s schreeuwoverzicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs kwam ons allen het droevige nieuws ter ore dat vijfvoudig Grand Slam-winnares Maria Sharapova (32) een punt zet achter haar glorieuze tenniscarrière. Het was uiteindelijk een schouderblessure die de doorslag gaf. Hoog tijd dus voor een ode aan deze prachtige scream queen!

Een minuut lang Sharapova-gekreun

Alhoewel de bovenstaande titel het een en ander doet vermoeden, houden we het toch echt bij tennis. Maria Sharapova staat namelijk bekend als een van de meest geluidmakende tennissters ooit. Deze dame produceert dan ook gemiddeld zo’n 101 decibel.

Ter vergelijking: dat is even hard als het geluid dat de straalmotoren van een vliegtuig produceren. Gelukkig is het geluid in het onderstaande filmpje nog enigszins gedempt, waardoor het risico op permanente gehoorbeschadiging aanzienlijk wordt verkleind!

 

Er kan slechts één iemand harder schreeuwen

Alhoewel Maria het hele tennisveld over kan schreeuwen, is er één iemand die nog net een tikkie harder ‘kreunt’ tijdens het tennissen. Wie dat is? We hebben het over de Portugese tennisster Michelle Larcher de Brito. Aan de longinhoud van deze dame kan echt niemand tippen.

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!