Lieke Martens laat haar slaapkamer zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hey MTV, welcome to my crib! Deze magische woorden gaan we binnenkort uit de mond van Lieke Martens horen. De aanvaller van Barcelona doet mee aan een nieuwe reeks van MTV Cribs, waarin wereldberoemde voetballers hun nederige stulpje aan de wereld tonen. Zo krijgen we dus ook te zien ‘where the magic happens’…

Wie Lieke Martens op Instagram volgt weet al een beetje hoe het huis van Lieke Martens er van binnen en buiten uitziet. Toch is het natuurlijk look om een kleine rondleiding te krijgen van Lieke zelf. Hoewel het nog maar de vraag is welke woning we te zien krijgen. Ze lijkt tijdens de coronacrisis namelijk niet in haar luxe appartement in Barcelona, maar ‘gewoon’ in Nederland te zijn geweest.

Lieke Martens blijft thuis met Benjamin van Leer

In MTV Cribs: Footballers Stay Home, een speciale editie van het wereldberoemde MTV-programma waarin beroemdheden altijd hun enorme villa’s lieten zien, is Lieke Martens van FC Barcelona als eerste aan de beurt. Word je eindelijk door één van je droomvrouwen uitgenodigd om haar slaapkamer te betreden! Maar helaas: Ajax-keeper Benjamin van Leer zal daar vermoedelijk ook in beeld komen. Lieke woonde tijdens de coronacrisis samen met de doelman, met wie ze al meer dan een jaar een relatie heeft.

Nadat Lieke haar Crib aan je getoond heeft, volgen in de komende weken Axel Witsel (Dortmund), Paulo Dybala (Juventus) en David Luiz (Arsenal) nog. Geen verkeerd rijtje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!