Sport Lieke Martens is beste speelster van Europa

Lieke Martens is beste speelster van Europa

-

Lieke Martens is beste speelster van Europa

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:

Lieke Martens

Voetbalmokkel verovert de wereld!

Zo sta je ineens naast Ronaldo op het podium! Lieke Martens won eerder deze zomer niet alleen het EK vrouwenvoetbal én de ‘Speelster van het toernooi’-trofee, maar mocht vandaag ook nog eens opdraven in Monaco voor de Champions League-loting en aansluitend de Voetbalster van het Jaar-verkiezing. Die ze won!

Ronaldo was naderhand maar al te blij dat hij naast ‘onze’ Lieke plaats mocht nemen bij de persconferentie. ‘Ga daar maar zitten, schat’ zei de gelauwerde stervoetballer terwijl hij naar de stoel naast zich wees. Lieke was duidelijk wat nerveus, maar mag natuurlijk supertrots zijn. Die plankenkoorts wordt na een aantal onderscheidingen vast minder. En de Barcelona-speelster gaat er ongetwijfeld nog veel winnen!

Wat vond je van dit artikel?

Zeebonk
Zeebonk
Lang geleden aangespoeld op het bekendste strand van Drenthe. Een echte Zeeman, maar bonkt ook regelmatig op de deuren van andere ondergoedfirma’s.

Artikel delen:

Net binnen

Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto’s

Coen en Sander vragen, wij draaien! Hun vaste nieuwslezeres staat 'gewoon' op Mannenzaken.

#THROWBACKTHURSDAY: Jennifer Lawrence

Eerder maakte ze sneller films dan de camera kon draaien, maar toen trok ze zich even terug om vervolgens opnieuw terug te komen. Maar waarvoor?

Veronica van Hoogdalem op Mannenzakenmarkt

Deze muzikale krullenbol is na acht jaar weer beschikbaar!