Lenige Olympische Mokkels in Swimsuit Edition

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Aly Raisman Sports Illustrated

Dankzij Sports Illustrated zien we Amerikaanse gouden gymnasten eens in wat anders dan turnpakje!

Het is bijna weer tijd voor het jaarlijkse bikinifeestje van Sports Illustrated! Naast een hele rits aan bekende, ‘SI-approved’ topmodellen strikt het bekende Amerikaanse blad ook altijd een aantal topsporters. Dit jaar is hun keuze gevallen op, hoe kan het ook anders, Olympische heldinnen! Turnsters Simone Biles en Aly Raisman hebben met hun gouden medailles op de Spelen in Rio heel wat los gemaakt in hun thuisland. Ook de rest van de wereld smulde van hun talent, en sommigen (je moet er van houden!) smulden ook van hun gespierde lijven in die strakke turnpakjes!

In de Swimsuit Edition van dit jaar verruilen Simone en Aly hun turnpakjes voor bikini’s! De flexibele meiden maakten vandaag voor het eerst hun opwachting in een teasertje voor het blad. Check ‘m hieronder!

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten