Vriendin David Neres is woedend op Ajax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kom niet aan de man van Kira Winona! De vriendin van David Neres is boos dat Ajax wéér een aanvaller heeft aangetrokken. Ze liet op originele wijze haar ongenoegen blijken…

Kira Winona is woedend! De Duitse vriendin van Ajax-aanvaller David Neres werd territoriaal toen de Amsterdamse club op Instagram bekendmaakte dat Oussama Idrissi voor de rest van het seizoen van Sevilla gehuurd wordt. Idrissi speelt, je raadt het al, op precies dezelfde positie als Neres!

Lees ook: Lionel Messi toch nummer één in top 5 best betaalde sporters

Kira Winona kritisch op transferbeleid Ajax

Marc Overmars heeft het bij Ajax voor het zeggen op het gebied van transferbeleid. Toch vindt Kira Winona dat ook zij voortaan even ingelicht moet worden als er een speler aangetrokken wordt. De blondine vindt het namelijk écht niet kunnen dat er de laatste tijd zo veel aanvallers gekocht of gehuurd worden bij de Amsterdammers.

Kira’s vriend David Neres is al een tijdje niet zeker meer van een basisplaats. De geruchten rondom een mogelijk vertrek van aanvaller Quincy Promes werden in huize Neres dus met gejuich ontvangen. Toen Idrissi vlak voor het sluiten van de Nederlandse transfermarkt ineens gepresenteerd moest Kira haar woede even kwijt. Dat deed ze op Instagram: “Hebben jullie echt nóg meer spelers nodig voorin?”

Kira Winona vriendin David Neres Oussama Idrissi Ajax

Hoe Kira Winona viel voor Neres

Het verhaal achter de relatie tussen de Braziliaanse Neres en Duits Instagrammeisje Kira Winona is een leuke. David Neres zat eenzaam in zijn Amsterdamse appartement. Scrollend door zijn Instagramfeed kwam hij Kira tegen. Met de magische openingszin ‘I’m David Neres, come to me’ had hij haar te pakken. Kira Winona woont inmiddels al jaren in Nederland. Ze heeft ook al een kindje met Neres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!