Jutta Leerdam wint spannende clash met Joy Beune

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze gaan elkaar de komende jaren vaak genoeg tegenkomen op het ijs, maar er was deze week alvast een eerste ‘clash’ tussen deze twee schaatsende blondines! Jutta Leerdam en Joy Beune hebben veel gemeen, maar wie is nou de leukste? Het volk heeft gesproken…

Joy Beune en Jutta Leerdam zijn een soort schaatsende tweeling: ze zijn allebei 21, allebei blond, hebben allebei een bekende schaatsende vriend en kunnen allebei via Instagram op veel bewonderaars rekenen. Ook op het ijs kruisen hun paden regelmatig: vooral op de duizend en vijftienhonderd meter komen ze elkaar soms tegen. Wie van hen de beste schaatsster? Dat mogen ze komende winter lekker zelf op het ijs uitvechten. Maar wie van hen de leukste is? Daar kunnen we wél uitsluitsel in geven!

Lees ook: Wie is Joy Beune?

Jutta Leerdam laat Joy Beune achter zich

In onze meest recente Battle of the Babes vroegen we jullie een keuze te maken tussen Jutta Leerdam en Joy Beune. Aangezien we ze zelf soms nog met elkaar verwarren, bleek dat een best lastige opgave. Deze wil je het liefst allebei.

[poll id=”44″]

Zo werkt het echter niet in een Battle of the Babes! Net als in het schaatsen kan er maar één als eerste over de streep komen. Hoewel juist Joy Beune beter is op de langere afstanden, had sprintspecialist Jutta Leerdam deze keer de langste adem. Zij kreeg 57% van de stemmen! Hoewel ze even oud is als haar concurrent, loopt ze al iets langer mee in het profcircuit. Het grote publiek is daarom ook iets bekender met Jutta. In onze Battle wist Joy Beune wel nog een mooie 43% van de stemmen binnen te harken. Die komt heus nog wel op Jutta’s niveau!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!