Sport F1 Oostenrijk: 'zelfs Astro TV had deze race niet...

F1 Oostenrijk: ‘zelfs Astro TV had deze race niet kunnen voorspellen’

-

F1 Oostenrijk: ‘zelfs Astro TV had deze race niet kunnen voorspellen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Wie de televisie niet direct uitzette na het uitvallen van Max Verstappen werd rijkelijk beloond.

Vandaag om 15:10 uur was het dan eindelijk weer zover: de Formule 1 ging weer van start. Een race, waarvan men voorafgaand aan de start van het hele spektakel al wist dat het een van de meest besproken races ooit zou gaan worden. Al was het alleen maar om het feit dat we het 217 dagen zónder de koningsklasse van de racerij hebben moeten doen.

Max Verstappen is de eerste uitvaller van 2020

Het was een pijnlijk moment voor alle Max Verstappen-fans die Nederland rijk is. Max Verstappen viel na 11 (!) rondes al uit, vanwege een elektronisch probleem. Voor sommigen onder ons was dit al aanleiding genoeg om de beeldbuis uit te schakelen en maar wat anders te gaan doen. Degenen die besloten tóch nog even verder te kijken, werden echter meer dan rijkelijk beloond.

Mercedes kan een schone broek gaan aantrekken

De Grand Prix van Oostenrijk ontvouwde zich namelijk tot een pareltje van een race. Talloze inhaalacties, rondvliegende banden en totale paniek bij Mercedes. De auto’s van Wereldkampioen Lewis Hamilton en zijn teamgenoot Valtteri Bottas hadden namelijk grote problemen met de versnellingsbak. En ja, dat leverde vele paniekerige boordradio’s op.

Oh ja, Ferrari deed ook nog mee aan de race

Alleen Joke van Astro TV had het zien aankomen: de tweede plek voor Charles Leclerc en Ferrari. De Ferrari’s startten de race namelijk als zevende en elfde. Door alle uitvalbeurten en paniek op de baan is het Leclerc toch nog gelukt om op het podium te belanden. Een gebeurtenis die niet alleen fans maar ook Ferrari zelf lijkt te verbazen.

Gaat Max Verstappen er volgende week met de winst vandoor?

Voor de Max-fans is er gelukkig goed nieuws: Verstappen mag volgende week alweer revanche nemen op exact dezelfde baan. Zal hij er volgende week in Oostenrijk wél met de winst vandoor gaan?

Laden ... Laden ...

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Dionne Stax
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem
Britt Scholte

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.

Geef je mening