Donny van de Beek slaat dochter Bergkamp aan de haak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Donny van de Beek Estelle Bergkamp

Het is definitief: Donny gaat nu sowieso niet naar Madrid…toch?

Goed nieuws voor Donny van de Beek, en goed nieuws voor Ajax-fans! De middenvelder heeft namelijk Estelle Bergkamp, de dochter van Dennis Bergkamp aan de haak geslagen! Da’s niet alleen leuk omdat het een echt ‘Ajax-koppel’ is, maar het is voor de fan ook een duidelijk signaal wat betreft Donny’s mogelijke transfer naar Real Madrid…

Spaanse vrouwen

Verplaats je eens in de persoon Donny van de Beek. Als jij op het punt stond om een droomtransfer naar Spanje te maken, een land met legendarisch mooie vrouwen, dan is dit toch het aller-allerslechtste moment om je te binden als jonge profvoetballer? Als je naar Madrid zou gaan wil je daar sowieso zonder ‘extra bagage’ aankomen, lijkt ons zo! We durven daarom met vrij veel zekerheid te zeggen dat Donny dit jaar ‘gewoon’ in Nederland blijft bij z’n nieuwe Nederlandse meisje, die ook zeker geen verkeerde is hoor! Estelle is 23 jaar, en ze is in Londen geboren toen vader Dennis bij Arsenal zat. Op dit moment heeft ze blonde haren, maar op oudere foto’s zie je dat ze van oorsprong donkerder is.

Waar Donny en Estelle elkaar tegengekomen zijn? Zal wel iets met Ajax te maken hebben! Estelle begeeft zich logischerwijs in bepaalde Ajax-kringetjes. Ze is daarom ook goed bevriend met Mikky Kiemeney, de WAG van Frenkie de Jong.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!