Dit is Denzel Dumfries nu waard volgens René van der Gijp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij De Oranjezomer, net als in de rest van Nederland, zijn ze enorm enthousiast over voetballer Denzel Dumfries. RenĂ© van der Gijp ontpopte zich tot grootste fan…

Wilfred Genee benoemt Denzel Dumfries wéér tot man of the match. En niet zonder goede reden. Het Nederlands elftal heeft 90 minuten lang gedomineerd en dat was niet gelukt zonder de onvermoeibare Dumfries. De waarde van de PSV-speler begint met de wedstrijd te stijgen. René van der Gijp denkt dat hij op dit moment een komisch hoge transfersom op zou kunnen leveren!

Lees ook: Video: de verborgen talenten van EK-spelers Oranje
Manchester City wil Dumfries?

Als je RenĂ© van der Gijp mag geloven, dan is Manchester City inmiddels bereid om Dumfries over te kopen voor een flink geldbedrag. Hoeveel dan precies? Nou, zo’n 120 miljoen euro. Dat is niet niks, aangezien de speler eerder geschat werd op zo’n 35 tot 40 miljoen. Sterker nog, RenĂ© heeft extra ‘inside info’: Manchester schijnt bereid te zijn De Bruyne, Walker en Sterling. Bij elkaar opgeteld komt dat neer op een totale transferwaarde van 350 miljoen. Hoeveel zou Van der Grijp er al op hebben?

Een gouden aanbod

Een marktwaarde van 350 miljoen is niet verkeerd na twee succesvolle EK wedstrijden. Je kan wel stellen dat Dumfries nu al de man van het toernooi is. Want of Nederland nu wel of niet de winst pakt, voor Denzel Dumfries kan het niet meer mis gaan. Of hij volgend jaar ook daadwerkelijk naar Manchester City gaat moet nog maar blijken, maar voor nu staan alle seinen op groen. Tenzij er natuurlijk nĂ³g een beter bod gedaan wordt…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!