Dit is Denzel Dumfries nu waard volgens René van der Gijp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bij De Oranjezomer, net als in de rest van Nederland, zijn ze enorm enthousiast over voetballer Denzel Dumfries. René van der Gijp ontpopte zich tot grootste fan…

Wilfred Genee benoemt Denzel Dumfries wéér tot man of the match. En niet zonder goede reden. Het Nederlands elftal heeft 90 minuten lang gedomineerd en dat was niet gelukt zonder de onvermoeibare Dumfries. De waarde van de PSV-speler begint met de wedstrijd te stijgen. René van der Gijp denkt dat hij op dit moment een komisch hoge transfersom op zou kunnen leveren!

Lees ook: Video: de verborgen talenten van EK-spelers Oranje

Manchester City wil Dumfries?

Als je René van der Gijp mag geloven, dan is Manchester City inmiddels bereid om Dumfries over te kopen voor een flink geldbedrag. Hoeveel dan precies? Nou, zo’n 120 miljoen euro. Dat is niet niks, aangezien de speler eerder geschat werd op zo’n 35 tot 40 miljoen. Sterker nog, René heeft extra ‘inside info’: Manchester schijnt bereid te zijn De Bruyne, Walker en Sterling. Bij elkaar opgeteld komt dat neer op een totale transferwaarde van 350 miljoen. Hoeveel zou Van der Grijp er al op hebben?

Een gouden aanbod

Een marktwaarde van 350 miljoen is niet verkeerd na twee succesvolle EK wedstrijden. Je kan wel stellen dat Dumfries nu al de man van het toernooi is. Want of Nederland nu wel of niet de winst pakt, voor Denzel Dumfries kan het niet meer mis gaan. Of hij volgend jaar ook daadwerkelijk naar Manchester City gaat moet nog maar blijken, maar voor nu staan alle seinen op groen. Tenzij er natuurlijk nóg een beter bod gedaan wordt…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.