Dit is de reden waarom Neymar rood pakte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zou de eerste keer in vijf jaar zijn dat Neymar – topspelers van het Franse Paris Saint-Germain (PSG) – geen carnaval ging vieren in zijn thuisland. Via Instagram vertelde hij niet te gaan, omdat hij enige controverse wilde voorkomen. Maar kennelijk is er voor Neymar tóch wel een reden om alsnog te gaan feestvieren!

Tot nu toe heeft Neymar elk jaar een goed excuus om zo rond het tijdstip van carnaval het thuisfront op te zoeken en het feest daardoor niet te missen. Toen hij nog bij FC Barcelona speelde, was hij geschorst. Daarna heeft hij ook bij PSG het voor elkaar gekregen om elk jaar wanneer carnaval om de hoek staat, op miraculeuze wijze een blessure te krijgen. Dus, dit jaar hoefde niemand te verwachten dat er iets ging gebeuren. Toch?

Goeie polonaise joh

Neymar was fit en hij vertelde dat hij niet naar carnaval zou gaan. Niets aan het handje zou je zeggen. Afgelopen zondag werd het echter even spannend, omdat Neymar een gele print pakte. Toen de wedstrijd bijna ten einde was, stond PSG 4-3 voor en zag alles er rooskleurig uit.

Tóch toverde Neymar een spreekwoordelijke joker uit zijn rechterzak in de allerlaatste minuut van de wedstrijd. Hij vond het namelijk nodig om nog even een flinke bodycheck te geven aan zijn tegenstander, waarop de scheidsrechter reageerde met opnieuw een gele kaart uit zijn broekzak. Rood dus!

(Lees verder onder de afbeelding)

Carnaval met Rafaella

Door de rode kaart is Neymar de volgende wedstrijd van PSG geschorst. Dat betekent dus dat de Braziliaanse sterspeler het wéér voor elkaar heeft gekregen om er tijdens carnaval tussenuit te kunnen piepen. Of hij het ook écht gaat doen, is maar de vraag. Zijn zusje Rafaella zal het vast en zeker leuk vinden als haar rijke voetbalbroertje zijn centjes even meeneemt naar Rio de Janeiro om vervolgens al haar drankjes te kunnen betalen.

Met Rafaella’s vijf miljoen volgers op Instagram zal ze misschien ook wel haar eigen boontjes kunnen doppen. Tegenwoordig hoef je namelijk helemaal niet meer te werken om geld te verdienen, je kunt gewoon wat leuke en opwindende foto’s delen via social media en alles wat bronstig is zal je gaan volgen. Je zou het ‘Gaby Blaaseren’ kunnen noemen.

Ach, wat maakt het ook uit. Inmiddels is duidelijk waarom Neymar elk jaar met een goede smoes komt. Iedereen wilt wel zo’n zusje om carnaval mee te vieren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!