Sport De gaafste wereldrecords

De gaafste wereldrecords

-

De gaafste wereldrecords

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Guinness Wereldrecords

Het blijft toch een raar fenomeen: het Guinness Book of Records. Waarom zou je in vredesnaam recordhouder willen zijn van het record “de meeste worsten in je mond duwen” of het record “de grootste miniatuurboeken collectie”? Dat is eerder ontzettend sneu, dan ubercool. En toch wagen massa’s mensen maandelijks weer een poging.

Toegegeven. Het record dat Dennis Storm verbrak, zo veel mogelijk beha’s losmaken in 1 minuut, is dan wel weer heel handig! Je hebt immers de ultieme pick-up line en een goede reden om steeds maar weer die beha uit te trekken bij niet onverdienstelijke dames. Oefening baart immers kunst. Misschien toch niet verkeerd om een poging te doen… Als je wat inspiratie nodig hebt voor een gaaf record dan geeft dit filmpje genoeg ideeën.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening