Davina Michelle in racepak zorgt voor huilende mannen op Zandvoort F1-circuit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle had de grote eer om het volkslied te zingen op het Zandvoort circuit. Heel Nederland keek uit naar hoe de blondine de longen uit haar lijf zou zingen bij de F1 race in Zandvoort. We werden verwend; het optreden gaf iedereen kippenvel en zorgde hier en daar zelfs voor een traan. En dan hebben we het nog niet eens over dat racepak gehad!

Onzekerheid over optreden Davina Michelle in Zandvoort

De 70.000 toeschouwers bij de F1-race op het circuit van Zandvoort zouden geëntertaind worden door verschillende dj’s. De band Chef’Special liet via social media weten dat zij door Prins Bernhard (mede-eigenaar van Zandvoort circuit) gevraagd waren om gratis op te treden bij de race. Omdat de evenementenbranche plat ligt hebben artiesten het zwaar. Davina Michelle was het hier niet mee eens en liet weten dat ze alleen zou zingen als andere artiesten betaald kregen. Daarna heeft de organisatie toch een compensatie geregeld voor de dj’s.

Zie hier het volledige optreden:

Davina Michelle zingt het volkslied in racepak

Ongeveer een kwartier voor de start van de Formule 1-race begon Davina Michelle het volkslied in traditionele stijl. Opvallend was dat ze een zwart racepak droeg. Alsof ze zelf ook nog een rondje ging rijden! Haar prachtige gezang werd ondersteund door het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Na haar optreden werd ze via social media overspoeld met complimenten van Formule 1-fans. Via Instagram feliciteerde Davina Max Verstappen en bedankte ze de Grand Prix voor de mooie kans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.