Beerensteyn schiet Oranje Leeuwinnen naar volgende ronde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lineth Beerensteyn Oranje Leeuwinnen

‘We’ winnen ook van Canada en gaan als groepswinnaar de achtste finales in!

9 punten uit drie wedstrijden! Dat hadden we gehoopt, maar zeker niet gedacht! ‘Onze’ Oranje Leeuwinnen hebben vandaag hun laatste groepswedstrijd tegen Canada gewonnen met 2-1.

In de eerste helft was het spel niet best, maar uiteindelijk begonnen de Leeuwinnen aardig te ballen! Net als in de eerste wedstrijd was het een invaller die het verschil maakte: Lineth Beerensteyn schoot na een mooie actie de winnende binnen, waardoor Nederland als groepswinnaar de achtste finales ingaat. Dat betekent een ‘makkelijkere’ tegenstander, maar op een WK weet je het natuurlijk nooit…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!