Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen…

Het geluk lachte Estavana Polman toe. De blonde handbalster werd eind vorig jaar wereldkampioen met Oranje, ze verlengde haar contract bij de Deense club Esbjerg en hoorde onlangs dat haar ‘bonuszoon’ Damian van der Vaart bij haar en Rafael in Denemarken mag komen wonen. Helaas kreeg Estavana deze week zelf een enorme tegenvaller te verwerken…

‘Estavana Polman scheurt enkelband’

Estavana Polman heeft volgens haar moeder haar enkelband gescheurd tijdens een training van handbalclub Esbjerg. De blonde goalgetter leek alles goed voor elkaar te hebben dit jaar. Rafael van der Vaart heeft eindelijk het huisvaderschap omarmd, Damián hoeft niet meer tussen Duitsland en Denemarken te schipperen aangezien hij een jeugdcontract bij voetbalclub Esbjerg gekregen heeft. Helaas lijkt het erop dat Estavana het volledige handbalseizoen gaat missen. Ze mag dus naast Rafael op de bank komen zitten. Wie Estavana een beetje kent, weet dat de explosieve blondine hier knettergek van wordt. Zo’n ernstige blessure is voor haar dus misschien nog wel erger dan voor de gemiddelde prof.

Estavana Polman mag voetbalmoeder spelen

Met een kapotte knie en veel vrije tijd kan Estavana Polman nu de ideale voetbalmoeder voor Damián spelen. Sylvie Meis trouwde onlangs met haar Duitse kunstenaar, en is als we haar Instagram moeten geloven bijna 24/7 in het buitenland. Estavana is dus de aangewezen persoon om Damián en Rafael elke dag naar de trainingsvelden te brengen. Al had ze waarschijnlijk het liefst gewoon zelf in de sporthal gestaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!