Soundos el Ahmadi

Presentatrice Soundos El Ahmadi

Soundos El Ahmadi (Amsterdam, 20 december 1981) is een Nederlandse actrice, presentatrice en stand-upcomedian met Marokkaanse roots. Op vijftienjarige leeftijd begon ze met acteren en ontwikkelde al snel een interesse in stand-upcomedy. Vanaf 2007 maakt ze deel uit van Comedytrain. Ze tourde van 2010 tot eind 2012 met haar eerste solovoorstelling 'Soundos aangenaam!' en in 2013 volgde 'Er is geen plan B'. El Ahmadi had diverse rollen in diverse films, waaronder in 'Shouf Shouf Habibi!' en 'F*ck de liefde'. Verder was ze tevens presentatrice en deelnemer in diverse programma's, waaronder 'The Roast of Giel Beelen'. Verder nam ze in 2023 deel aan 'De Slimste Mens ter Wereld' in Vlaanderen.

Soundos El Ahmadi carrière in cabaret

Soundos El Ahmadi's carrière kreeg een boost nadat ze in 2007 het Leids Cabaret Festival won, wat haar aanzienlijke bekendheid en meer optredens opleverde. Ze tourde met succesvolle solotheaterprogramma's zoals 'Soundos aangenaam!' en 'Er is geen plan B' langs diverse Nederlandse theaters. Bovendien was El Ahmadi meerdere keren huiscabaretier bij 'De Wereld Draait Door' en nam ze deel aan 'The Roast of Giel Beelen' als een van de roasters. Deze diverse optredens hebben bijgedragen aan haar groeiende populariteit en erkenning binnen de Nederlandse entertainmentindustrie.

Soundos El Ahmadi relatie, getrouwd en kinderen

Soundos El Ahmadi is gelukkig getrouwd met haar Limburgse man Daniël, en samen vormen ze het gezin met hun kinderen Aaliyah en Semi. Soundos herinnert zich dat Daniël de ware voor haar was nadat hij haar belde om te zeggen dat er controle was in de trein en dat ze beter kon uitstappen. Ze grapt dat Daniël wist dat zij zwart zou reizen. Verder legde Soundos uit waarom ze geen metrokaartje had; ze ontving consumptiebonnen voor optredens en kon hiermee geen metrokaartje kopen, want je kunt niet inchecken met Fanta…

Nieuws

Soundos El Ahmadi shockeert volgers met foto in badpakje

Soundos El Ahmadi heeft gekozen voor een andere strategie om haar theatershow te promoten. Met een gewaagde fotoshoot in een weinig verhullend badpak verbaasde ze al haar fans, op een goede manier!

Foto: Famke Louise beleeft gek avontuur in strakste pakje ooit

Channah Koerten deelt een opvallend kiekje via Instagram. Vooral Famke Louise lijkt dit avontuur vol spanning te beleven, in dit strakste pakje ooit..

Gemene Katja Schuurman maakt Soundos El Ahmadi met grond gelijk

Katja Schuurman heeft slecht nieuws voor komiek Soundos El Ahmadi. Escaleert het tussen de twee op de set?
Soundos el Ahmadi bio

Profiel

Geboortedatum: 20 december 1981
Sterrenbeeld: Boogschutter
Lengte: 1,84 meter
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Afkomst: Soundos El Ahmadi heeft Marokkaanse roots
Relatie: Ja met Daniël
Kinderen: Aaliyah en Semi
Beroep: Presentatrice, humoriste
Opleiding: Atheneum
Instagram: De Instagram van ‘Soundos is @soundos_el_ahmadi

Foto's

Soundos el Ahmadi presentatrice
Soundos el Ahmadi