Ronald Goedemondt

Ronald Goedemondt bio

Profiel

Geboortedatum: 12 juni 1975
Geboorteplaats: Tegelen, Nederland
Afkomst: Ronald heeft een Italiaanse moeder
Sterrenbeeld: Tweelingen
Woonplaats: Amsterdam
Kinderen: Een zoon (naam onbekend)
Beroep: Acteur
Opleiding: Bachelor HEAO (Hoger Economisch Administratief Onderwijs)

Foto's

Ronald Goedemondt acteur
Ronald Goedemondt

Acteur Ronald Goedemondt

Ronald Goedemondt, geboren in Tegelen en opgegroeid in Eindhoven, is een Nederlandse komiek. Hij verliet zijn studie aan de hts maar behaalde later succes met een heao-communicatie diploma. Als lid van Comedytrain startte hij zijn stand-upcarrière in 1999. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten in 2003. Zijn shows, zoals "Spek" (2004) en "Dedication" (2008-2009), leverden hem lof op, inclusief de Neerlands Hoop prijs. Hij werkte ook voor televisie, radio en film, met optredens in "Sluipschutters" en de Pixar-film "Lightyear".

Ronald Goedemondt relatie, familie en kinderen

Ronald heeft een vriendin en een zoon. De naam van de vriendin van Ronald Goedemondt is niet bekend. Hij zou echter een zeer hechte band met zijn vader hebben gehad, zoals besproken in zijn voorstelling 'De R van Ronald'. In deze show deelde hij humoristische anekdotes over hun reis door de Verenigde Staten in een SUV. Helaas is Ronald Goedemondts vader inmiddels overleden.

Ronald Goedemondt Geert Wilders Imitatie

Naast zijn vlotte babbel en humoristische grappen, staat Ronald Goedemondt bekend om zijn uitstekende imitatietalent. Vooral zijn imitatie van Geert Wilders is opvallend. Dit werd duidelijk tijdens de VARA-Oudejaarsshow in 2010 vanuit Theater de Veste, waar Goedemondt te gast was bij Erik van Muiswinkel, die het jaar afsloot met diverse cabaretiers. Later heeft hij deze imitaties ook tijdens andere shows opnieuw ten tonele gebracht.

Nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...

Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy laat zich verwennen door Kysia Hekster tijdens Rondje Binnenhof (video)

Bij de recente uitzending van Rondje Binnenhof zijn Marleen de Rooy en Gerri Eickhof in Brussel. Onverwachts zien ze Kysia Hekster verschijnen met verwennerij, waar Marleen wel erg enthousiast over is!

Ali B begint alvast te zweten: The Voice-pupil vertelt precies wat rapper met haar uitspookte

Afgelopen december was het duidelijk geworden dat Ali B 12 en 13 juni naar de rechtbank zal moeten komen opdagen in Haarlem. De rapper wordt namelijk vervolgd voor wat er in het verleden is gebeurd tussen hem en meerdere vrouwen die hij bij diverse tv-programma's tegenkwam. Eén van deze vrouwen gaat nu haar verhaal doen. Wat spookte de rapper allemaal uit bij zangeres Jill Helena?

Moet Jake Paul zich zorgen maken? Jutta Leerdam op boot ontvoerd door andere man (video)

Schaatsster Jutta Leerdam is met een andere man op een boot! Maar wie is de man die Jutta voor een dagje heeft ontvoerd? En moet Jake Paul zich zorgen maken?

Max Verstappen trakteert Virgil van Dijk op de dag van zijn leven (video!)

Virgil van Dijk werd door Max Verstappen helemaal in de watten gelegd tijdens een goed verzorgd dagje in Monaco. Virgil mocht zelfs meekijken tijdens de kwalificatie.

Afgeleide Kelly Piquet heeft slechte invloed op Max Verstappen (video)

Kelly Piquet lijkt een verschrikkelijke invloed te hebben als het gaat om de resultaten van Max Verstappen. Dat belooft niet veel goeds.