Presentatoren

Mannenzaken.nl > Presentatoren

Zonder presentator heb je geen programma. Hoewel we ze als kijker soms vervloeken of irritant vinden, is de presentator uiteindelijk de dragende kracht tijdens een uitzending. Ook als ze niet opvallen zijn ze stiekem goed bezig dus! Toch zijn de meeste Nederlandse presentatoren uiteindelijk ontzettend ijdel, en kunnen ze vaak niet wachten om hun stempel op een tv-uitzending te drukken. P

Nieuws over presentatoren

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Bizar: Robert Doornbos ging na huwelijk vreemd met 15 jaar oudere vrouw

Robert Doornbos lijkt het vreemdgaan nog steeds niet afgeleerd te zijn. Zelfs na zijn huwelijk gaat hij nog vreemd en dat doet hij met een vrouw die maar liefst 15 jaar ouder is!

Renze Klamer komt in talkshow over als softie, maar is op Instagram een stoere gozer

Het contrast tussen Renze Klamer's imago op televisie als een zachtaardige presentator en zijn online persona als een stoere vent zijn vrij groot.

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Kijkcijfers Vandaag Inside blijven maar kelderen: zijn mensen uitgekeken op Wilfred, Johan en René?

De kijkcijfers van het programma Vandaag Inside zijn wederom veel lager dan gemiddeld. Zouden de kijkers klaar zijn met Wilfred, Johan en René? Of is er iets anders aan de hand?

Beau van Erven Dorens noemt zichzelf fitnessmodel op Instagram en dit is waarom

Beau van Erven Dorens heeft het hoog in zijn bol. De 53-jarige presentator vindt zichzelf blijkbaar een hele fitnessmodel. 

Wilfred Genee in paniek: kijkcijfers Veronica Offside nóg dramatischer op later tijdstip

Het zal niet lang meer duren of het programma van Wilfred Genee zal van de buis moeten. De kijkcijfers zijn al weken enorm laag. We kunnen ons niet voorstellen dat de sponsor hier langer mee door wil!