Politici - mobile

Mannenzaken.nl > Politici – mobile

Intelligentie is aantrekkelijk. En als er iets is waarvoor je toch wel wat verstand nodig hebt, is het de politiek. Het aantal vrouwen in de politiek neemt de afgelopen jaren sterk toe. Dat is niet alleen goed voor de diversiviteit, het zorgt er ook voor dat de politiek een stuk interessanter wordt. Steeds meer mooie vrouwen vullen belangrijke posities in. Zelfs als politiek zelf niks voor jou is, is het nog steeds de moeite waard om vrouwen als Dilan Yesilgöz, Lisa Westerveld of Lilian Marijnissen in de gaten te houden. Via kanalen als Instagram en natuurlijk onze website blijf je op de hoogte van al het leuks wat deze knappe dames doen!

Nieuws over politici

Video: Lilian Marijnissen hengelt naar nieuw baantje in voetballerij na succes bij Vandaag Inside

Lilian Marijnissen lijkt op zoek te zijn naar een baan in de voetbalwereld. Dat doet ze het liefst bij déze Nederlandse club...

Foto: Dilan Yesilgöz laat zich verleiden tot wild carnavalsfeestje met Klaas Dijkhoff

Dilan Yesilgöz weet er toch echt wel een feestje van te maken. Meestal zijn politica stoffig, maar Dilan is dat zeker niet!

Foto: Dilan Yesilgöz pakt Koning Willem Alexander helemaal in tijdens koffiedate

Dilan Yesilgöz heeft besloten om even een bezoekje te brengen aan de koning. En dat ging gepaard met een mooie foto. 

Johan Derksen blokkeert Lilian Marijnissen als vaste gast bij VI: ‘Niet meteen van waarde’

Lilian Marijnissen mocht plaatsnemen aan tafel bij Vandaag Inside, maar of ze dat na deze opmerking van Johan Derksen nog een keer doet...

Foto: Lilian Marijnissen laat zich in weinig kleding zien na afscheid van politiek

Lilian Marijnissen laat zich van een kant zien die niet vaak vertoond is. De blondine durft zich in weinig kleding te tonen na afscheid uit de politiek...

Foto: Kijker smult intens van Hélène Hendriks in trio met blondines

Hélène Hendriks heeft weer een perfecte foto online gezet, dit keer van haar ideale trio vrouwen. En dat ziet er toch een partij leuk uit. 

Video: Woedende Merel Ek schreeuwt naar Dilan Yesilgöz tijdens interview

Merel Ek staat te boek als een kritische journalist in de Nederlandse politiek. Politici vermijden dan ook graag haar vragen. Dit is iets dat het bloed onder Merel haar nagels vandaan kan halen.

Is Sandra Beckerman (40) de opvolger van Lilian Marijnissen bij de SP?

De gedreven politica Sandra Beckerman is misschien wel de meest logische keuze om Lilian Marijnissen op te volgen. Dit is waarom!