Peter Blok

Peter Blok

Profiel

Geboortedatum: 7 april 1960
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Den Haag, Nederland
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja met Tjitske Reidinga
Kinderen: Saar en Roos
Beroep: Acteur
Opleiding: Toneelacademie Maastricht-Zuyd

Foto's

Peter Blok
Peter Blok

Acteur Peter Blok

Peter Blok werd geboren en groeide op in Delft, temidden van zijn ouders en oudere zus. Tegen de wens van zijn vader in, koos hij voor een ander pad dan het Natlab en ging hij naar de toneelschool in Maastricht. Daar kwam hij o.a in contact met bekende namen als Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat. Na zijn afstuderen in 1982 trad hij toe tot het toneelgezelschap van Toneelgroep Centrum in Amsterdam. Als freelancer was hij verbonden aan diverse theater- en toneelgroepen, naast zijn werk als stemacteur voor animatiefilms.

Peter Blok relatie, getrouwd en kinderen

Naast het feit dat Peter Blok veel bekende acteurs leerde kennen op de toneelschool in Maastricht, ontmoette hij hier ook zijn toekomstige vrouw Maria Goos, met wie hij later trouwde. Dit huwelijk eindigde echter in 2013, waarna hij een relatie kreeg met Tjitske Reidinga. Op 24 december 2021 trouwden zij opnieuw, ditmaal in stilte. Verder heeft Peter Blok twee dochters, genaamd Saar en Roos, met zijn eerste vrouw Maria Goos.

Peter Blok in Penoza

Veel mensen kennen acteur Peter Blok vanwege zijn indrukwekkende optredens in de serie Penoza. Hierin vertolkt hij de rol van Jack van Zon, een invloedrijke vastgoedmagnaat die onthuld wordt als de weduwnaar van Pamela Ooms, de dochter van de beruchte maffiabaas Henk Ooms, gespeeld door acteur Willem Nijholt. De complexe relaties en duistere intriges tussen deze personages voegen een extra laag spanning toe aan de serie.

Nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!

Beeldschone Vandaag Inside-barvrouw trekt kijkers met knellend Duits jurkje (foto!)

Kijkers van Vandaag Inside worden elke uitzending ontzettend afgeleid! Wat er aan de talkshowtafel gebeurt is namelijk véél minder interessant dan de dame die daar achter de bar staat. Zeker als ze dit soort outfits draagt!

Beschonken Merel Ek deelt foto vanuit achtertuin in zeer opvallend kledingstukje

Merel Ek lijkt een wilde middag achter de rug te hebben. We zagen haar bovendien nog nooit met dit veelbesproken kledingstuk!

Gravin Eloise van Oranje laat zich flink onder handen nemen tijdens wilde trip in New York

Eloise van Oranje laat zich weer eens enorm goed verwennen. Ze is op een heerlijk tripje in New York. 

Famke Louise deelt eindelijk weer eens heerlijke foto’s waar je niet voor hoeft te betalen (zien!)

Famke Louise heeft na een langere tijd eindelijk weer eens lekkere foto's gedeeld waarvan iedereen kan genieten, je hoeft dus een keertje helemaal niks ervoor te betalen!