Patty Brard

Patty Brard

Profiel

geboortedatum: 25 maart 1955
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Sorong, Indonesië
Afkomst: Nederlands-Indisch
Beroep: Presentatrice, zangeres
Kinderen: Ja, Priscilla
Instagram: De Instagram van Patty is @pattybrard

Foto's

Patty Brard
Patty Brard

Presentatrice Patty Brard

Patty Brard staat al tientallen jaren in het publieke oog. In 1977 begon zij met twee andere dames de meidengroep 'LUV'. Begin jaren 80 begon Patty met presenteren. In de tussentijd heeft Patty ook meerdere shows gehad zoal Patty's Posse, Pat's life en Patty's Fort.

Patty Brards Kruidvat samenwerking

Patty Brards samenwerking met Kruidvat in 2020 lanceerde Patty haar eerst samenwerking met Kruidvat voor de 'from pb with love'collectie. Een lijn van schoonmaakproducten. Deze waren razend populair en sindsdien heeft zij enorm veel verschillende producten verkocht zoals schoenen, make-up en tuinartikelen. In april van 2023 heeft zij na jaren onderzoek haar eigen anti-aging cc cream op de markt gebracht.

Patty Brards dochter

11 jaar lang had Patty geen contact met haar dochter Priscilla. Patty geeft aan dat dit voornamelijk kwam door haar deelname aan de realityshow Patty's Posse. Een serie waarin veel verdovende middelen werden gebruikt en Priscilla haar moeder niet meer terug kende. Jaren daarvoor zat Patty met een miljoenenschuld door een faillissement. Op dat moment heeft zij alle kansen gepakt om haar hoofd boven water te houden. Dit heeft ook veel druk gelegd op de moeder-dochter relatie. In 2021 gaf Patty ook aan dat haar zus Debby een grote rol heeft gehad in de ruzie. Zij zou Priscilla leugens hebben voorgeschoteld.

Patty Brard dramaserie

Op 18 februari 2024 is er een dramaserie over Patty Brard verschenen op Videoland. Hierin spelen Holly Mae Brood en Eva Wijdeveen de rol van Patty in verschillende levensfases. In de serie wordt het hele leven van Patty in beeld gebracht. Ze geeft aan dat dit een droom is die werkelijkheid wordt.

Nieuws

Video: Patty Brard ligt panklaar op haar rug met harig beest bovenop haar

Patty Brard heeft weer eens een keer van zich laten horen. Maar deze video die ze met haar volgers deelt is wel heel bijzonder. 

Video: Patty Brard lijkt dertig jaar jonger na nieuwe ingreep

Patty Brard ziet er na een flinke make-over weer net zo knap uit als vroeger. Ze lijkt wel dertig jaar jonger!

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Marco en Leontien Borsato beleven wilde nacht

Marco Borsato en zijn ex-vrouw Leontine zijn weer samen gezien. Het lijkt erop dat het bekende koppel goed op weg is alles weer bij te leggen, te beginnen met een erg spannende nacht samen.

Gordon & Patty niet ‘Gillend naar huis’

Met 'Gillend naar huis' gaat Gordon opnieuw op reis. Maar wilt Nederland hem eigenlijk nog wel zien?

André en Bridget hebben hun eigen GTST-aflevering

Bridget Maasland en André Hazes hebben het druk met elkaar. Na een stormachtig begin dobbert hun liefdesbootje nu in rustig water, maar de nasleep...

Deze shows wil je niet missen op Wereld Televisie Dag

Van 1 tegen 100 Nieuws tot aan The Masked Expeditie Robinson

Goor kiest opvolger Geer voor reisshow

Welke schaterlachers kunnen er nog meer mee in zijn reiskoffertje?