Patrick Roest

Patrick Roest bio

Profiel

Geboortedatum: 7 december 1995
Familie: (vader) Wim Roest, (moeder) Bep Roest, (zus) Natasja Roest, (broer) Remco Roest
Lengte: 1,87 m
Sterrenbeeld: Boogschutter
Afkomst: Lekkerkerk, Nederland
Woonplaats: Lekkerkerk
Relatie: Ja met Victoria Stirnemann
Beroep: Langebaanschaatster
Instagram: De Instagram van Patrick is @patrickroestt

Foto's

Patrick Roest
Patrick Roest schaatser

Sportman Patrick Roest

Patrick Roest, geboren op 7 december 1995 in Lekkerkerk, is een Nederlandse langebaanschaatser met drie wereldtitels allround. Op de Olympische Winterspelen van 2018 won hij zilver en brons. Hij vertegenwoordigde teams als Jumbo-Visma en Reggeborgh. Roest domineerde op nationaal en internationaal niveau, met overwinningen op wereldbekers en kampioenschappen. Hij kwalificeerde zich voor de Olympische Winterspelen van 2022 en werd Nederlands kampioen allround door alle afstanden te winnen, een prestatie die voor het laatst werd geleverd in 1966.

Patrick Roest, relatie, getrouwd en kinderen

Patrick Roest heeft een relatie met Victoria Stirnemann, ook een schaatser maar nog niet doorgebroken. Victoria is de dochter van Gunda Niemann, die later Gunda Stirnemann werd, een succesvolle schaatster. Gunda won 8 keer het EK allround en drie olympische gouden medailles. Verder zijn Patrick en Victoria vermoedelijk al sinds augustus 2019 samen…

Patrick Roest vermogen

Topschaatsers verdienen goed, maar niet op het niveau van voetbal of Formule 1. Het salaris van Patrick Roest zal waarschijnlijk eerder in de tonnen dan in de miljoenen per jaar liggen. Dit kan worden aangevuld met premies en inkomsten uit sponsorcontracten en sociale media. In 2021 verdiende Roest naar verluidt $60.150 aan prijzengeld. Zijn vermogen wordt geschat tussen 1 en 5 miljoen euro.

Nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.

Jutta Leerdam krijgt schrik van haar leven: Jake Paul getroffen door bliksen (video)

Jutta Leerdam straalde even doodsangsten uit toen het vliegtuig waar zij en Jake Paul in zaten werd geraakt door de bliksem. Gelukkig gaat alles goed.

Rico Verhoeven filmt topzware vriendin Naomy van Beem op straat na nachtje stappen (video)

Rico Verhoeven heeft in zijn leven flink wat trappen uitgedeeld, maar hier gaan zijn voeten pas echt zeer van doen. Kijk maar mee!

Schaatsster Pien Hersman maakt ploeggenotes wild met foto in superkort rokje: ‘Lekker kippetje’

Pien Hersman heeft een paar nieuwe foto's online gezet en die zijn echt geweldig om naar te kijken. Dat vinden haar eigen vriendinnen ook trouwens.

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die hij even met de wereld moet delen. De voetballer is er erg trots op.  Memphis Depay,...