Noor Omrani

Noor Omrani

Profiel

Geboortedatum: 27 oktober 2000
Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboorteplaats: Tilburg
Relatie: Ja, met Marcus Pedersen
Kinderen: Geen
Beroep: Hockeyster
Instagram: De Instagram van Noor Omrani is @nooromrani

Foto's

Noor Omrani
Noor Omrani

Hockeyster Noor Omrani

Noor Omrani is geboren op 27 oktober 2000. Ze is Nederlands en Tunesisch. Ze speelde voor HC Den Bosch. Ze is hier terecht gekomen omdat ze met haar zusje een aantal keer op een veldje hier oefende. Hier werden ze beide opgemerkt en gevraagd of ze alsjeblieft bij de club wilden spelen. De man vond de zusjes namelijk heel erg getalenteerd. Noor Omrani heeft ook voor Jong Oranje gespeeld. Hier werd ze Europees en Wereld-kampioen. Inmiddels heeft ze HC Den Bosch verlaten omdat ze met haar vriend naar Italië is vertrokken.

Noor Omrani relatie vriend Marcus Pedersen

(gerucht vreemdgaan met Kenneth Taylor) De vriend van Noor Omrani is voetballer Marcus Pedersen. Marcus speelt voor Sassualo, een Italiaans voetbalteam. Noor en Marcus zijn hiervoor allebei naar Italië verhuist. Marcus komt van Feyenoord af. Hier leerde de twee elkaar kennen. Noor en een vriendin van haar kregen namelijk kaartjes van een vriend van hun, de materiaalman van Feyenoord. Hier werd Noor verliefd op Marcus. Ze vond hem heel goed spelen en zei tegen haar vriendin: "Dat is mijn schatje". Dat bedoelde ze natuurlijk voor de grap, maar haar vriendin had haar na de wedstrijd verraden bij een voor haar onbekende man. Dit bleek later de teammanager te zijn van Feyenoord. Hoe toevallig?! De teammanager had dit tegen Marcus gezegd, waarna hij een volgverzoek had verstuurd naar Noor Omrani. Uiteindelijk zijn ze dus verliefd geworden op elkaar.

Noor Omrani FHM

Naast dat Noor enorm goed is in hockeyen, is ze ook enorm knap. Ze heeft zelfs in het bekende blad FHM500 gestaan. Dit was in 2022, wat betekent dat ze op dat moment bij de 500 knapste vrouwen van Nederland behoorde. Ze won in dit jaar ook de WAG-award. Dit betekent dat ze de knapste 'Wives and Girlfriends van voetballers' was.

Noor Omrani de Verraders

Noor Omrani heeft meegedaan aan het televisie-programma 'De Verraders'. Ze heeft niet alleen meegedaan, maar zelfs ook gewonnen. Ze hoopte voordat ze meedeed verrader te zijn. Helaas was ze dit niet geworden, maar achteraf is ze hier blij mee. Ze heeft nu natuurlijk gewonnen en merkte aan de verraders dat ze het erg zwaar hadden richting het einde. Die moeten natuurlijk tijdens bijna elk gesprek dat ze voeren liegen. Ondanks dat ze het af en toe wel lastig had, vondt ze het een geweldige ervaring.

Nieuws

Foto: Raakt deze Feyenoorder de ‘mooiste spelersvrouw van Nederland’ kwijt aan Ajax-speler?

De mooiste spelersvrouw van Nederland heeft mogelijk buiten de deur gegeten en dat levert flinke spanningen op. 

Foto: Dit is Noor Omrani, de mooiste spelersvrouw van Nederland

Als je Noor Omrani nog niet kent, wordt het hoog tijd dat je kennis gaat maken met deze spelersvrouw, die een relatie heeft met een verdediger van Feyenoord. Ze staat zelfs in de FHM!