Foto: Het knappe zusje van Nyck de Vries krijgt opvallende rol in Formule 1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nyck de Vries is nu écht onderdeel van de Formule 1. De Friese coureur heeft daarbij een hoop te danken aan zijn familie. Zijn knappe zusje Seychelle de Vries komt haar grote broer nu ook op een bijzondere manier ondersteunen!

Het F1-seizoen is volop van start gegaan, en dat betekend dat Nyck de Vries zijn kwaliteiten op het circuit mag laten op het hoogste niveau in de autosportwereld. Door zijn debuut dit seizoen bij de Formule 1 groeit zijn naamsbekendheid, en willen fans graag merchandise van Nyck de Vries hebben. Dat is waar zijn zus Seychelle de Vries in beeld komt!

Wie is Seychelle de Vries, zus van Nyck de Vries?

Seychelle de Vries is het jongere zusje van Formule 1-coureur Nyck de Vries. Nyck is één van de sterren van de Formule-1 wereld en de liefde voor de sport is ook aanwezig bij zusje Seychelle. De 26-jarige Seychelle is één van de belangrijkste vrouwen Nycks leven en is zo ook regelmatig achter de schermen te vinden tijdens de Formule 1-races. Ze is dan ook een bekend gezicht in de paddock inmiddels! Over haar achtergrond is niet veel bekend, maar haar privéleven is zeker een onderwerp van aandacht. Ze is in het verleden romantisch gelinkt aan zowel wereldkampioen Max Verstappen als rising star George Russell. Hierbij mag je zeker aannemen dat broer Nyck de Vries een rol heeft gespeeld bij deze ontmoetingen! Seychelle de Vries wijk in ieder geval zelden van de zijde van haar broer. Haar Instagramkanaal staat helemaal vol met innige familiekiekjes!
Nyck de Vries laat zus Seychelle merchandise verkopen

Zo ook haar huidige onderneming. De modebewuste Nyck de Vries gaat namelijk zijn Formule 1-collega’s achterna en start zijn eigen modemerk op. En de regie over zijn eigen merk vertrouwt hij natuurlijk alleen maar toe aan zus Seychelle de Vries. Dit merk lijkt sinds kort gelanceerd te zijn! Seychelle de Vries geeft met bovenstaande foto het startschot. We zien haar staan in een ruimte met dozen vol merchandise. Op de vierde foto zie je bovendien allemaal ingepakte pakketjes in een garage – het lijkt alsof dit bij de ouders van Nyck de Vries thuis is. Samen met Nyck’s manager en de Scotch-en-Soda oprichter richt Seychelle zich op het opbouwen van een merchandise-lijn voor Nyck. En ze lijkt zich hier volledig in vast te bijten. Met zo’n knappe dame aan het roer gaat deze onderneming sowieso slagen!

In een interview met Formule1 vertelt Nyck dat Seychelle hier speciaal ontslag voor heeft genomen en de touwtjes compleet in handen heeft. “Ik word amper op de hoogte gebracht, krijg af en toe een kleine update. Maar zij dat doet dat allemaal. En dat doet ze geweldig.”. Dat zus Seychelle net zo’n drive heeft als haar broer is nu wel duidelijk. “Het is eigenlijk een beetje haar kleine startup”. Nyck vertrouwd blind op zijn zus, en terecht. Ook de Franse manager van de coureur, Guillaume Le Goff, heeft enkel lovende woorden voor de modieuze topvrouw.
De familie van Nyck de Vries helpt mee

Dat Seychelle zich volledig inzet voor de carrière van haar broer valt aan alles te merken. Dit zien we ook terug bij de rest van de familie. Vader Hendrik Jan vertelt dat de familie van Nyck de Vries zich al jaren richt op het succes van Nyck. In eem interview met De Volkskrant vertelt Hendrik Jan dat dochter Seychelle haar school niet af heeft kunnen maken. Het gezin reist namelijk al jaren broer Nyck achterna. Gelukkig lijkt de blonde Friezin zich hier prima op aan te kunnen passen. Nu, op 26-jarige leeftijd, staat ze in de Formule 1 bekend om haar charmes en gedrevenheid, maar vroeger had Seychelle ook geen moeite vinden met aansluiting! “Zij ziet dat niet als abnormaal. De kinderen met wie zij omgaat, hebben net zo’n leven. In Italië huren we een appartement, vlak bij de baan. Seychelle heeft daar zoveel vriendinnetjes: zusjes van coureurs, dochters van teambazen. Zij is the most popular person in the paddock, zeggen wij altijd”, aldus vader Hendrik Jan de Vries.

Seychelle de Vries en George Russell

Ook het liefdesleven van Seychelle de Vries lijkt denderend te gaan. Om haar oudere broer Nyck aan te juichen reist Seychelle de Vries de hele wereld rond en komt zo ook regelmatig andere grote namen in de autosport tegen. Nyck zal regelmatig naar het nummer van zijn zus gevraagd zijn door collega’s! Mercedes-coureur George Russell had ook snel al een oogje op Seychelle de Vries. De twee hebben een vrij breed uitgemeten relatie gehad – de Britse roddelpers smulde ervan! Helaas liep hun relatie uiteindelijk op de klippen. Inmiddels lijkt Seychelle zich vooral te richten op haar broer, familie en nu dus de merchandise-verkoop. Op haar Instagram is in ieder geval geen nieuwe vriend te vinden tussen alle familie- en reisfoto’s. En nu Seychelle zelf de regie in handen genomen heeft over de hele merchandising-lijn en het achterliggende commerciële proces zal ze het ook druk genoeg hebben!

Seychelle de Vries en George Russell

Hadden Seychelle de Vries en Max Verstappen een relatie?

Er gaan ook geruchten rond dat Seychelle de Vries een relatie had met Max Verstappen. Of dit echt waar is? Daar verschillen de meningen over. Max en Nyck de Vries zijn regelmatig bij elkaar in de buurt, zowel op het circuit als eromheen. Er valt dus veilig aan te nemen dat Seychelle en Max elkaar ook regelmatig tegengekomen zijn. Seychelle reisde namelijk haar broer Nyck achterna en de enthousiaste meid kwam altijd Nyck toejuichen in de pits. Zo zijn de geruchten ontstaan dat de mooie blondine een tijdje een relatie heeft gehad met Max Verstappen, maar bevestigd is dit niet. Seychelle is kritisch over de posts die op haar Instagram verschijnen en vergane liefdes lijken haar social media niet te halen. Zo zijn al haar foto’s met George Russell inmiddels verwijderd. De vraag of Max Verstappen de liefde dichter bij huis gezocht heeft bij het kleine zusje van collega Nyck de Vries blijft dus onbeantwoord…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!