Zorgt Beau (20), de mooie dochter van Frank de Boer voor problemen bij Oranje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bondscoach Frank de Boer heeft drie dochters. Eén van hen, Beau de Boer, heeft een relatie met AZ-voetballer Calvin Stengs. Dat was nooit een probleem, tot Stengs weer bij de selectie van Oranje gehaald werd…

De relatie van Beau de Boer (20) met AZ-voetballer Calvin Stengs was zelden groot nieuws. Nu bondscoach Frank de Boer, de vader van Beau, zijn ‘schoonzoon’ ineens bij de selectie van Oranje gehaald heeft, worden er logischerwijs vragen gesteld. Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk voelden de coach van Oranje aan de tand…

Lees ook: Oranje uitgeschakeld! Toch even genieten van briljante move Stengs

‘Beau de Boer is de reden dat Stengs bij Oranje zit’

Het is niet dat Calvin Stengs er niks van kan: hij zat onder Ronald Koeman ook al bij de selectie. Toch is het natuurlijk opvallend dat Stengs ‘via’ Beau de Boer een warme connectie met de bondscoach heeft. Zoiets kan in een selectie vol competitieve spelers voor problemen zorgen. Frank de Boer legde bij Studio Voetbal verantwoording af: “Ik kijk als bondscoach naar wat ik nodig heb. Als ik vind dat hij erbij hoort, dan hoort hij erbij. Dan kijk ik niet naar familie of zo. Zo ben ik altijd geweest.”

Stengs en Beau de Boer sowieso setje tot EK

Analist Pierre van Hooijdonk stelde vervolgens de belangrijkste vraag: “Als Stengs het uitmaakt, dan kan hij het EK dus vergeten?” Hier werd uiteraard om gelachen. Toch zagen we de frons van Frank de Boer eventjes nóg serieuzer worden. Calvin Stengs is een gewaarschuwd man!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?