Zorgt Beau (20), de mooie dochter van Frank de Boer voor problemen bij Oranje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bondscoach Frank de Boer heeft drie dochters. Eén van hen, Beau de Boer, heeft een relatie met AZ-voetballer Calvin Stengs. Dat was nooit een probleem, tot Stengs weer bij de selectie van Oranje gehaald werd…

De relatie van Beau de Boer (20) met AZ-voetballer Calvin Stengs was zelden groot nieuws. Nu bondscoach Frank de Boer, de vader van Beau, zijn ‘schoonzoon’ ineens bij de selectie van Oranje gehaald heeft, worden er logischerwijs vragen gesteld. Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk voelden de coach van Oranje aan de tand…

Lees ook: Oranje uitgeschakeld! Toch even genieten van briljante move Stengs

‘Beau de Boer is de reden dat Stengs bij Oranje zit’

Het is niet dat Calvin Stengs er niks van kan: hij zat onder Ronald Koeman ook al bij de selectie. Toch is het natuurlijk opvallend dat Stengs ‘via’ Beau de Boer een warme connectie met de bondscoach heeft. Zoiets kan in een selectie vol competitieve spelers voor problemen zorgen. Frank de Boer legde bij Studio Voetbal verantwoording af: “Ik kijk als bondscoach naar wat ik nodig heb. Als ik vind dat hij erbij hoort, dan hoort hij erbij. Dan kijk ik niet naar familie of zo. Zo ben ik altijd geweest.”

Stengs en Beau de Boer sowieso setje tot EK

Analist Pierre van Hooijdonk stelde vervolgens de belangrijkste vraag: “Als Stengs het uitmaakt, dan kan hij het EK dus vergeten?” Hier werd uiteraard om gelachen. Toch zagen we de frons van Frank de Boer eventjes nóg serieuzer worden. Calvin Stengs is een gewaarschuwd man!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!