Zomers geklede Geraldine Kemper straalt op heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is een altijd zonnige verschijning op de Nederlandse tv. Maar nu al helemaal. De tv presentatrice zit lekker op het platteland te genieten van een luxe diner buiten. Zorgt ze wel voor goede bescherming tegen de zon?

De Nederlandse televisiepresentatrice doet een ochtendje maar eens rustig aan. Normaal heeft ze al genoeg werk te doen en is er nauwelijks tijd om even goed te dineren. Maar nu, op haar vrije dag, ziet Geraldine haar kans schoon om even lekker rustig te genieten. Tijdens zo’n eerste keer in de zon is het wel van belang om je goed in te smeren. Zou ze dit wel gedaan hebben of zichzelf vooral focussen op de aankomende maaltijd? Hoe dan ook lijkt ze, juist door haar vrolijkheid, te stralen.

Geraldine Kemper op de boerderij

Wat de presentatrice precies te zoeken heeft op de boerderij is onduidelijk. Maar er lijkt wel een goede brunch op haar af te komen. Het is een luxe bedoeling en Geraldine bereidt zich maar alvast goed voor door haar horloge maar is even af te doen. Daarna kan de hongerige presentatrice aan de slag met de maaltijd.

Geraldine kleedt zich uit

Niet alleen het horloge kan uit in de zon als de brunch wordt geserveerd. De muts en jas van de winter kunnen ook geloosd worden. Geraldine kiest voor de zon en zit enkel in een zomerse blouse aan tafel. Zo kan je als mens natuurlijk ook snel de nodige vitamine D absorberen en tegelijkertijd eten. Eenmaal opgeladen kan Geraldine er vervolgens weer tegen aan. Even goed opladen is wel nodig trouwens, want er staat genoeg op de planning voor de komende voor de veelgevraagde zonnestraal.

Kemper zit te stralen

De 32-jarige blonde presentatrice wordt nog altijd alle kanten op getrokken op tv en met haar modellenleven gaat het ook nog steeds erg hard. Dit terwijl het ooit allemaal klein begonnen is voor dit zonnetje bij BNN. Op die zender presenteerde Geraldine 3 op Reis. Een reisprogramma waar zonnige bestemming ook vaak zat centraal stonden. Ook daar moest de zon dus ook omarmd worden. Maar inmiddels heeft ze die zender en dat programma achter zich gelaten. Ze heeft BNN verruilt voor RTL, waar ze nog meer zon opdoet op tropische eilanden in haar programma Expeditie Robinson. Zo’n tropische zon kan je ook flink verbranden zonder voorbereiding. Daarom pakt ze maar alvast voor het nieuwe seizoen de nodige uurtjes hier in Nederland. Al duurt dat nog wel even. De seizoensfinale van 2022 is pas net geweest namelijk.

Presentatrice en zon ideale match 

Het social media platform Instagram heeft het model inmiddels ook ontdekt en ze onthuld van alles over zichzelf op dat populaire platform. Vaak zat staat ze erg en nog een stuk schaarser gekleed op de foto. De account van de blondine telt al meer dan 600.000 volgers die inmiddels niet anders gewend zijn dan de meest foto’s. Dan is deze post nog vrij braaf te noemen. Maar na een goede opwarming heeft ze vast wel weer zin in wat avontuurlijkere plaatjes te plaatsen. Eerst maar eens genieten van een uitgebreide lunch en flink de schouders laten bij bruinen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!