Zó vieren Annemiek en Milou van BZV de ‘Dag van de Boerin’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek, Milou (van Boer Bastiaan) en heel veel andere hardwerkende vrouwen staan vandaag in de spotlights! Het is de ‘dag van de boerin’ – een dag waarop we dames die regelmatig op de trekker zitten, koeien melken, een hooivork hanteren of met de laarzen door de weilanden stappen in het zonnetje zetten!

Boerin Annemiek van Boer Zoekt Vrouw beleeft als melkveehouder een week van ups en downs: haar relatie liep, mede door haar werk, op de klippen – maar ze mag tegelijk ook trots zijn op haar baan: het is de ‘Dag van de Boerin!’ Dat viert Annemiek met een fotootje op Instagram. Ook haar ‘collega’ Milou (van Boer Bastiaan) is actief op het agrarische front vandaag: ze laat haar verse uitjes zien!

Lees ook: Milou (BZV) viert dertigste verjaardag in bikini

BZV-Milou is koningin van de uien

Ook Milou en Bastiaan, tevens bekend van Boer Zoekt Vrouw beleven een speciaal weekend. De uien moeten geoogst worden, en da’s flink aanpoten. Zeker voor de nog onervaren ‘boerin’ Milou. Gelukkig mag ze het allerzwaarste werk aan Bastiaan overlaten. Milou hanteert liever de camera voor haar populaire vlogs. Op die manier zitten we langs de zijlijn te kijken hoe Milou voor goud(bruin) gaat. De blondine heeft zichzelf gekroond tot ‘Queen of the Onions’. Da’s een uitje dat we dolgraag zouden pellen! Zonder tranen!

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw laat slaapkamer zien

Boerin Annemiek wél in tranen?

Over tranen gesproken: Boerin Annemiek is nog druk met het verwerken van haar relatiebreuk. De brunette heeft steeds pech in de liefde. Op een dag als vandaag mag ze zich optrekken aan het feit dat haar melkveebedrijf wél lekker loopt! Daar schenkt Boerin Annemiek gelukkig ook wat aandacht aan. Het is niet allemaal kommer en kwel. Wie zegt dat deze boerin een boer nodig heeft? Een legertje aanbidders die op gepaste afstand blijven veroorzaken véél minder stress…

Lees ook: Boerin Annemiek ineens weer vrijgezel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!