Zó vieren Annemiek en Milou van BZV de ‘Dag van de Boerin’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek, Milou (van Boer Bastiaan) en heel veel andere hardwerkende vrouwen staan vandaag in de spotlights! Het is de ‘dag van de boerin’ – een dag waarop we dames die regelmatig op de trekker zitten, koeien melken, een hooivork hanteren of met de laarzen door de weilanden stappen in het zonnetje zetten!

Boerin Annemiek van Boer Zoekt Vrouw beleeft als melkveehouder een week van ups en downs: haar relatie liep, mede door haar werk, op de klippen – maar ze mag tegelijk ook trots zijn op haar baan: het is de ‘Dag van de Boerin!’ Dat viert Annemiek met een fotootje op Instagram. Ook haar ‘collega’ Milou (van Boer Bastiaan) is actief op het agrarische front vandaag: ze laat haar verse uitjes zien!

Lees ook: Milou (BZV) viert dertigste verjaardag in bikini

BZV-Milou is koningin van de uien

Ook Milou en Bastiaan, tevens bekend van Boer Zoekt Vrouw beleven een speciaal weekend. De uien moeten geoogst worden, en da’s flink aanpoten. Zeker voor de nog onervaren ‘boerin’ Milou. Gelukkig mag ze het allerzwaarste werk aan Bastiaan overlaten. Milou hanteert liever de camera voor haar populaire vlogs. Op die manier zitten we langs de zijlijn te kijken hoe Milou voor goud(bruin) gaat. De blondine heeft zichzelf gekroond tot ‘Queen of the Onions’. Da’s een uitje dat we dolgraag zouden pellen! Zonder tranen!

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw laat slaapkamer zien

Boerin Annemiek wél in tranen?

Over tranen gesproken: Boerin Annemiek is nog druk met het verwerken van haar relatiebreuk. De brunette heeft steeds pech in de liefde. Op een dag als vandaag mag ze zich optrekken aan het feit dat haar melkveebedrijf wél lekker loopt! Daar schenkt Boerin Annemiek gelukkig ook wat aandacht aan. Het is niet allemaal kommer en kwel. Wie zegt dat deze boerin een boer nodig heeft? Een legertje aanbidders die op gepaste afstand blijven veroorzaken véél minder stress…

Lees ook: Boerin Annemiek ineens weer vrijgezel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.