Zó vieren Annemiek en Milou van BZV de ‘Dag van de Boerin’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek, Milou (van Boer Bastiaan) en heel veel andere hardwerkende vrouwen staan vandaag in de spotlights! Het is de ‘dag van de boerin’ – een dag waarop we dames die regelmatig op de trekker zitten, koeien melken, een hooivork hanteren of met de laarzen door de weilanden stappen in het zonnetje zetten!

Boerin Annemiek van Boer Zoekt Vrouw beleeft als melkveehouder een week van ups en downs: haar relatie liep, mede door haar werk, op de klippen – maar ze mag tegelijk ook trots zijn op haar baan: het is de ‘Dag van de Boerin!’ Dat viert Annemiek met een fotootje op Instagram. Ook haar ‘collega’ Milou (van Boer Bastiaan) is actief op het agrarische front vandaag: ze laat haar verse uitjes zien!

Lees ook: Milou (BZV) viert dertigste verjaardag in bikini

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

BZV-Milou is koningin van de uien

Ook Milou en Bastiaan, tevens bekend van Boer Zoekt Vrouw beleven een speciaal weekend. De uien moeten geoogst worden, en da’s flink aanpoten. Zeker voor de nog onervaren ‘boerin’ Milou. Gelukkig mag ze het allerzwaarste werk aan Bastiaan overlaten. Milou hanteert liever de camera voor haar populaire vlogs. Op die manier zitten we langs de zijlijn te kijken hoe Milou voor goud(bruin) gaat. De blondine heeft zichzelf gekroond tot ‘Queen of the Onions’. Da’s een uitje dat we dolgraag zouden pellen! Zonder tranen!

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw laat slaapkamer zien

Boerin Annemiek wél in tranen?

Over tranen gesproken: Boerin Annemiek is nog druk met het verwerken van haar relatiebreuk. De brunette heeft steeds pech in de liefde. Op een dag als vandaag mag ze zich optrekken aan het feit dat haar melkveebedrijf wél lekker loopt! Daar schenkt Boerin Annemiek gelukkig ook wat aandacht aan. Het is niet allemaal kommer en kwel. Wie zegt dat deze boerin een boer nodig heeft? Een legertje aanbidders die op gepaste afstand blijven veroorzaken véél minder stress…

Lees ook: Boerin Annemiek ineens weer vrijgezel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!

Gerelateerde berichten