ZO veranderde Elise Schaap in Gaby Blaaser!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap heeft zich weer flink onder handen laten nemen! De actrice lijkt totaal niet op Gaby Blaaser, dus mag je deze transformatie tot blonde Bachelorette gerust haar grootste ooit noemen!

Niet Carlo Boszhard, niet irene Moors, maar Elise Schaap speelt de beste typetjes in de TV Kantine! De actrice is wat imitaties betreft echt een kameleon. Toch mag een groot deel van de credits ook naar de visagisten van het RTL-programma. Zo liet Elise Schaap zich onlangs op het Televizier-gala omtoveren tot Nikkie Plessen en Gaby Blaaser. Vooral die tweede mag je Elise’s grootste transformatie ooit noemen. Check hieronder hoe de actrice behind the scenes in Gaby Blaaser verandert!

Lees ook: Welke TV Kantine-typetjes gaat Elise Schaap nog spelen?

Elise Schaap is Gaby Blaaser in TV Kantine

Onderstaand filmpje toont dat zo’n make-over meer is dan gewoon een setje nepwimpers en een laag plamuur. Elise Schaap moest flink onder handen genomen worden om in de buurt van Gaby Blaaser te komen. Ze lijkt van zichzelf namelijk totaal niet op de blonde Bachelorette. Het eindresultaat mag er zijn. Elise’s acteerwerk – ze won niet voor niets de Televizier Ster voor beste acteur –  is vervolgens de spreekwoordelijke kers op de taart!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!