TIP: Dit zijn de meest originele cadeaus voor Moederdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Moederdag komt er weer aan! Geef eens ’n keer niet dat bosje bloemen, maar kies voor iets origineels!

Voor je wéér dat eeuwige bosje bloemen voor Moederdag koopt – dat kan toch origineler? De vrouw die je heeft grootgebracht verdient toch méér dan iets dat binnen ’n weekje weer verwelkt? Of denk aan de credits die je opbouwt als je de moeder van je kinderen deze keer eens écht verrast! Met deze out-of-the-box, maar toch binnen-het-budget ideeën voor een Moederdag cadeau kan zelfs jij ’n keer de attente man spelen.

Let op: omdat je niet met lege handen wilt komen te staan is het slim om snel te beslissen, aangezien de levertijden op dit moment nog steeds iets langer zijn. Bovendien vliegen de leukste cadeaus van de schappen!

Het verkeerde wijnglas

Een Moederdag cadeau waar de moeder in kwestie helemaal ondersteboven van is? Dat is het ‘verkeerde wijnglas‘! Dit unieke glas doet het uiteraard goed op feestjes, maar blijf alert: na een paar glazen teveel kan het hilarisch geknoei opleveren…

Verkeerde wijnglas

Flessenslot

Heb je een vrouw die sneller drinkt dan jij? Wil je je moeder op ludieke wijze op haar drankgebruik aanspreken? Zet de wijnfles op slot met deze flessenpuzzel en geniet van de chaos. Zodra ze ‘m niet meer openkrijgen weet jij dat ze genoeg gehad hebben. Scheelt jou weer ’n extra tripje naar de slijter…

Bad+drank = tevreden vrouw

Vrouwen zijn geweldig, maar een avondje zonder is soms ook lekker. Hoe krijg je haar tijdens een voetbalavondje op een tactische manier de kamer uit? Beloof haar gewoon een heerlijk warm bad met een drankje naar keuze. Gooi de naar Prosecco, Rosé of Gin tonic-geurende badparels in de kuip en je zult haar – op een enkele zucht van ontspanning na – de hele avond niet meer horen.

Moederdag-klassieker: de badjas

Elke vrouw is natuurlijk anders, maar ze hebben één ding gemeen: ze hebben het altijd koud! Daarom is deze Moederdag-klassieker – de badjas – voor vrijwel elke moeder een veilige keuze. Bovendien scoor je extra punten als je ‘m personaliseert. Geen zorgen: da’s met een paar drukken op de knop al geregeld.

radbag badjas

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.