ZO: Eva Koreman heeft de mond vol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Koreman eet net als iedereen nu vaker voedsel ‘on the go’. Dan is het natuurlijk wel handig als de maaltijd in je mond past en zonder knoeien gegeten kan worden. Zeker als het om langwerpig voedsel gaat…

Omdat de restaurants nog steeds gesloten zijn, kiest men steeds vaker voor een maaltijd op de vuist. Radio-dj Eva Koreman kon de geur van verse (vega) hotdogs niet weerstaan toen ze buiten moest wachten op haar beurt bij een Amsterdams museum. Daar werd een fraaie foto van geschoten!

Lees ook: Marieke Elsinga gaat helemaal los in de radiostudio!

De grote mond van Eva Koreman

Radio-DJ’s staan sowieso niet bekend als stille mensen, maar de mond van Eva Koreman slaat alles! Ze laadt dit enorme broodje hotdog zonder aarzelen naar binnen! Naar kunst staren maakt hongerig, zeker als je er verschrikkelijk lang voor in de rij moet staan. En hoe sluit Eva zo’n culturele middag het liefst af? Met ‘vettigheden!’ Ze claimt zich nog te hebben verzet, maar dit smakelijke tussendoortje won van haar gezonde verstand…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.