ZO: Abbey Hoes laat haar poes zien op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey hoes is extreem actief op Instagram. De actrice post vaak zwoele kiekjes, maar er zit af en toe ook een ‘feel good’-plaatje of artistieke foto tussen. Waar wij mannen pas écht wild van worden zijn deze foto’s van haar poes!

We genieten dagelijks van de foto’s op de Instagram van Abbey Hoes. De actrice is niet zo preuts, wat haar kanaal voor de mannelijke bezoeker een ware goudmijn maakt. Met deze foto van haar poes daagde ze ons letterlijk uit. Een beetje flauw, maar Abbey vroeg er écht om!

Lees ook: Olcay Gulsen wordt aangevallen tijdens Gestalkt

Abbey Hoes: ‘Roddelbladen make me proud’

Wat Abbey Hoes zo leuk maakt is dat ze niet alleen getalenteerd en beeldschoon is, maar ook nog eens een goed gevoel voor humor heeft. De Verraders-kandidaat plaatste namelijk een foto met haar twee poezen en plaatste hieronder als caption: “‘Abbey hoes laat haar poes zien op Instagram’ Roddelbladen make me proud.” Bij dezen dan. Een kans om Abbey Hoes trots te maken laten we natuurlijk niet schieten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat Abbey Hoes een foto met haar poezen plaatst. De actrice post namelijk wel vaker foto’s met haar harige vriendjes, maar deze steekt er natuurlijk wel boven uit. Iedereen heeft het altijd over haar pikantere Insta-kiekjes, maar deze vaak onderbelichte kant van haar kanaal verdient óók wat aandacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...